Cei mai buni atleți ai MAI, în competiție la Târgu-Jiu

1160

Zilele acestea, Stadionul Municipal cunoaște din nou forfota competițiilor sportive, dar nu pentru că Pandurii ar fi revenit la forma de altădată, ci pentru că aici se întrec cei mai buni atleți din Ministerul Afacerilor Interne.

Polițiști, pompieri și jandarmi concurează pe diverse categorii de vârstă și la anumite probe pentru a deveni cei mai buni din țară. Unii concurenți sunt obișnuiți ai competiției, printre cei cu rezultate bune fiind și Denisa Știrbulescu. Ea este din Motru, dar e bucureșteancă de câțiva ani, iar de fiecare dată se bucură să revină acasă și să mai câștige și câte un loc 1. Ieri și-a lăsat concurentele la secunde bune în spate, concurenta de pe locul doi făcând eforturi serioase pentru a reduce decalajul mare dintre ea și Denisa.
„În prezent lucrez la birou pe relații internaționale și de ceva vreme nu mai alerg după hoți, ci doar după medalii. Am alergat și după hoți și am și reușit să îi prind pe cei mai mulți”, a spus motreanca, îndeaproape monitorizată de antrenorul emerit Ion Bură, dar și de campioana olimpică Constantina Diță Tomescu. Sportiva de renume internațional a fost prezentă și anul trecut pe stadionul municipal, când competiția s-a organizat în condițiile de pandemie. Constantinta Diță Tomescu a menționat că ea încă mai alerg și câte 14 kilometri pe zi pentru a se menține în formă, iar cei care concurează din partea MAI au reale calități de campioni. La ceremonia de deschidere a fost prezent și primarul Marcel Romanescu alături de cei doi viceprimari ai municipiului. În cuvântul adresat celor aproape 200 de participanți, primarul le-a spus, în glumă, polițiștilor veniți din toată țara că se bucură că sunt la Târgu-Jiu pentru a alerga și nu în alte scopuri, Romanescu reușind să stârnească zâmbete printre participanți.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here