Cei 14 frați Giugelea, dar și cei opt minori din Bălești, ajutați de Paște

300

Încă trei familii sărace cu mulți copii au primit, ieri, cadourile Gorjeanul, jurnaliștii publicației poposind, miercuri la domiciliile respectivilor, aflate pe raza comunei Bălești. Însoțită de un asistent social al primăriei din localitate, echipa Gorjeanul a reușit astfel să ofere, și de această dată, plasele cu jucării și cozonaci celor mai numeroase familii din localitate.

Membrii familiei Giugelea, familie cu 14 copii, au fost extrem de fericiți când au văzut că semenii lor se BALESTIgândesc la ei, la fel de bucuroși fiind și cei opt copii ai unei alte familii sărace din comună. ,,Suntem opt frați și al nouălea este pe drum”, a declarat, ieri, cea mai mare dintre fetele acestei familii din Bălești, mulțumind pentru cadourile astfel primite. Cadourile s-au pus deoparte pentru minorii care dormeau, în timp ce cozonacii proaspeți au fost repede scoși din ambalaje și puși pe masa beneficiarilor.
Tot cu opt copii nerăbdători ne-am întâlnit, ieri, și la limita proprietății familiei Giugelea. Copii, cu mic familia de 8 balesticu mare, au venit la întâlnirea cu echipa Gorjeanul bucuroși că, în afară de autoritățile locale, mai sunt și alți semeni care se gândesc la ei. ,,Vă mulțumim tuturor pentru ajutorul și bucuria ce ne-ați oferit. Sărbători fericite și Dumnezeu să vă aibă în pază”, a declarat mama celor 14 frați, încântată că și copii săi au cu ce se juca, măcar pentru o perioadă. Campania Gorjeanul continuă, mai ales că și Carrefour s-a alăturat acțiunii umanitare. Joi și vineri, plasele cu cadouri vor ajunge la copii săraci din Roșia de Amaradia și Peștișani.
ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here