Ceartă PRM-PC pentru perdele

322
sediu pcPeremiştii şi conservatorii se contrează în ultimul timp, din cauza declaraţiilor contradictorii făcute de liderii celor două organizaţii. Primul care a început a fost Ilie Petrescu, şeful PC Gorj anunţând că îl vrea în partid pe Ion Fugaru, fostul preşedinte retrogradat de Vadim Tudor.

După ce Petrescu le-a mai dat şi câteva sfaturi peremiştilor, replica acestora din urmă a venit imediat. Dumitru Dascălu, preşedintele interimar al PRM Gorj, a menţionat astfel că ar fi mai bine ca Petrescu să nu mai dea sfaturi şi să ia măsuri cu perdelele de la sediul organizaţiei, care sunt murdare şi într-un ultim hal. Petrescu i-a dat joi răspunsul fostului său coleg de partid, Dumitru Dascălu. ,,Dascălul vorbeşte de Partidul Conservator, deşi şi PRM-ul avea un sediu asemănător. Vreau să îi transmit acestuia că vom face însă sediul partidului şi nu numai o să spălăm perdelele ci o să ştergem pe jos cu <<ţârcovnicul>> Dascălu, cu colonelul Dascălu. Chiar o să îl chem aici la o cafea, după ce fac sediul, să vadă că şi sediul PC este unul care demonstrează că Dascălul poate fi primit aici”, a declarat, alambicat, Ilie Petrescu.

În sediul PC, din păcate, nu este prea curat, perdelele sunt vechi, rupte, sunt găuri în tavan, iar de măturat pare că se mătură doar prin mijlocul încăperii. Mobilierul este, de asemenea, foarte vechi, dulapurile fiind susţinute cu ajutorul unor pliante electorale care sunt puse sub picioarele dulapurilor. Geamurile sunt şi ele murdare, nu se ştie de termopane iar de zugrăvit nu s-a mai pomenit de zeci de ani.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here