CE Oltenia își prezintă oferta la Politehnică

1461

Complexul Energetic Oltenia îşi va prezenta oferta la cel mai mare eveniment de carieră, „Carieră în industria energetică 2019”, care se va desfășura în perioada 4-9 martie la Universitatea Politehnica din București.
În acest an, în întâmpinarea a peste 400 de studenți și tineri ingineri vin 20 de companii care își vor prezenta programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională. Complexul Energetic Oltenia a participat și anul trecut la acest eveniment, fiind de notorietate faptul că pentru toate specializările din sectorul energetic este nevoie de specialiști.
Forța de muncă este îmbătrânită la CE Oltenia, media de vârstă a salariaților fiind de 50 de ani. În dorința de a angaja tineri, compania a încheiat parteneriate cu cinci licee din Gorj și Dolj, pentru învățământ dual. CE Oltenia asigură sprijin pentru 178 de elevi, pe durata a trei ani, fiind finanțate șase calificări: sudor; mecanic utilaje și instalații în industrie; mecanic agregate rotative termoenergetice; operator cazane, turbine cu aburi, instalații auxiliare și de termoficare; electrician exploatări miniere și operator fabricarea și prelucrarea polimerilor.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here