CE Oltenia cumpără prosoape de 15.000 de euro

1457

Complexul Energetic Oltenia intenționează să achiziționeze 15.000 de prosoape flaușate. Materialele igienico-sanitare vor ajunge în carierele miniere și sucursalele energetice.

Valoarea estimată a contractului este de 70.852 de lei, adică 15.000 de euro. ,,Prosopul se acordă lucrătorilor participanți la procesele de muncă din sectoarele de extracție a cărbunelui și cele de producere a energiei electrice în termocentrale, activități ce se desfășoară în condiții de contact a pielii cu praf, cărbune, uleiuri etc, pentru asigurarea igienei lucrătorilor în scopul prevenirii îmbolnăvirilor profesionale și implicit a reducerii numărului de zile de incapacitate temporară de muncă”, se arată în anunțul CE Oltenia.
Contractul urmează a fi atribuit prin licitație electronică, iar criteriul este prețul cel mai scăzut. Ofertele pot fi depuse până în data de 11 martie.
În caietul de sarcini se solicită ca prosoapele să fie din bumbac, să aibă ambele fețe flaușate, iar materialul să aibă capacitate mare de absorbție. În total, CE Oltenia va achiziționa în acest an 15.075 de prosoape. Cele mai multe, peste 10 mii de bucăți, vor ajunge la sucursalele energetice Rovinari, Turceni, Craiova II, Ișalnița și Chișcani.
Irina IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here