Câți gorjeni s-au autorecenzat până acum!

1307
SVERDLOVSK, RUSSIA - NOVEMBER 18, 2020: A census taker fills in a blank in the village of Sankino, Makhnyovo Municipal Division, during the 2020 Russian Census, amid the COVID-19 pandemic. Donat Sorokin/TASS,Image: 569696263, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

După trei săptămâni de la debutul Recensământului Populației și Locuințelor, numărul formularelor de autorecenzare completate a trecut de 2,5 milioane. În Gorj, până pe data de 5 aprilie, au fost completate 49.502 chestionare.
Etapa de autorecenzare a început pe 14 martie și se va încheia în 15 mai. Această etapă cuprinde completarea unui formular online. Cine nu se descurcă, poate cere sprijinul unui recenzor, primăriile înființând mai multe puncte în acest sens.
Salariaţii care se vor autorecenza online pentru recensământul din 2022, au dreptul la o zi liberă, plătită de angajator.
Ziua liberă se va lua doar după completarea formularului de autorecenzare și se acordă în termen de maximum 12 luni de la data realizării cu succes a autorecenzării.
Recensământul Populației și Locuințelor din semestrul I al anului 2022 este primul recensământ 100% informatizat și care se va desfășura preponderent online, respectiv fiecare persoană având posibilitatea de a se autorecenza.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here