Cât va costa o mască după data de 15 mai

945

Mulți gorjeni vor reveni la serviciu după data de 15 mai, iar masca de protecție devine un accesoriu obligatoriu în spațiile publice închise și în transportul în comun.
De aceea, ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că unul dintre principalele obiective ale autorităților în această perioadă este punerea la dispoziția populației, după data de 15 mai, a măștilor de protecție la prețul de 2 lei.
„Principala preocupare a Ministerului Economiei este ca în data de 15 mai, odată cu ridicarea stării de urgență și cu impunerea obligativității purtării măștilor în spațiile închise, în România să se găsească aceste măști de protecție în rețelele de retail, în farmacii, acolo unde oamenii pot să le cumpere foarte ușor. Mai mult decât atât, să aibă un preț rezonabil. Mă voi ține și mă voi bate ca acest preț să fie în jurul valorii de 2 lei, că va fi 2,20, că va fi 2,30 sau 2,50… să fie cu 2 în față. Nu mai vreau ca românii să-și cumpere măști cu 4, cu 5, cu 6 lei cum se mai găsesc în acest moment în anumite locații. Asta a fost una dintre problemele importante care s-a discutat la Cotroceni. Îi asigur pe români că Ministerul Economiei va reuși să-și atingă acest obiectiv.”
Înaintea pandemiei de coronavirus, prețul unei măști de protecție era de 0,50 lei.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here