Câştigătorul Marelui Premiu Gorjeanul a marcat şi patru numere la Loto

9

Cea mai mare parte a premiilor de la Tombola Gorjeanul a ajuns, ieri, la câştigători, abonaţii traşi la sorţi joi ridicându-şi, rând pe rând, radiourile cu ceas, aspiratoarele şi chiar televizorul de la Agenţia de Publicitate a publicaţiei. Cel mai fericit de premiu a fost însă Nicolae Trancău din Drăguțeşti, abonatul marcând, la câteva zile, distanţă şi patru numere la tragerea Loto. ,,Am câştigat, în acelaşi timp, şi la Loto, dar şi la Gorjeanul. Luni am ridicat astfel atât cei 11.000 de la tragerea Loto 6 din 49, cât şi televizorul LCD de la Gorjeanul.

DSC_0539Cred că merit premiul, deoarece sunt abonat fidel al Gorjeanul. Chiar mi-am făcut azi(n.r. luni) abonament iar pe un an de zile la ziarul meu de suflet. La Gazeta Gorjului am fost, de altfel, abonat din 1980, din anii studenţiei şi am rămas şi în continuare alături de acest săptămânal. Eu mă informez însă din Gorjeanul, jurnaliştii de aici ajutându-mă de fiecare dată când le-am solicitat sprijinul în probleme de justiţie”, a declarat Nicolae Trancău.

DSC_0538Ieri şi-a ridicat premiul Gheorghe Giurea din Runcu, care a obţinut un aparat radio cu ceas, dar şi Ilariu Pupăzan din Târgu-Jiu, şi el fericitul câştigător al unui astfel de premiu.
Câştigătorii care nu au intrat în posesia premiului mai pot face asta astăzi şi mâine la Agenţia de Publicitate Gorjeanul, sau săptămâna viitoare.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here