Cârciumaru, dinamitat de PDL

1010

florin_carciumaru3Pedeliştii gorjeni l-au transformat într-o adevărată ţintă pe Florin Cârciumaru, şeful PSD Gorj. Asta şi ca urmare a sondajelor de opinie ale USL, care îl poziţionează pe Cârciumaru peste preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu.

Pedeliştii au realizat că dacă dinamitează poziţia lui Cârciumaru ar clătina toată organizaţia din temelii, şi ar diminua, totodată, şi procentele lui Călinoiu.

 

Chiar dacă au consilieri municipali, pedeliştii par că văd neregulile de la Primăria Târgu-Jiu doar când sunt în sediul organizaţiei. Poate din acest motiv, la ultimele conferinţe de presă, licitaţiile municipalităţii au fost întoarse pe toate părţile de purtătorul de cuvânt Dan Vâlceanu şi de invitaţii acestuia. Întrebat cum îşi explică acest gest, Vâlceanu a spus franc: ,,omul care dă o şansă PSD-ului este domnul Cârciumaru. Fără Cârciumaru, Călinoiu nu ne-ar crea nici măcar emoţii. Şi nu am făcut niciodată un secret din asta. Noi nu am ştiut să facem opoziţie la nivel de Târgu-Jiu, nu numai noi, niciun partid iar acest lucru trebuie să se schimbe”.

,,Tot USL-ul este o ţintă”

Vâlceanu susţine că nu numai Cârciumaru este vizat de atacurile PDL, ci tot USL-ul. ,,Călinoiu nu există, dar există domnul Cârciumaru care îl ia de guler şi îl pune acolo”, susţine Dan Vâlceanu, care înainte de alegerile locale făcea parte din PSD Gorj, fiind chiar liderul organizaţiei judeţene de tineret.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here