Cârciumaru dezminte plecarea din PSD: Nu îmi voi trăda colegii

582

Senatorul PSD de Gorj, Florin Cârciumaru, anunță că nu va părăsi partidul pentru Pro România lui Victor Ponta sau ALDE. „Nici vorbă de așa ceva”, spune Cârciumaru.

„Le mulțumesc celor care îmi poartă de grijă și mă văd plecat din PSD, însă îi voi dezamăgi de această dată. Eu niciodată nu îmi voi trăda colegii și partidul, chiar dacă PSD trece printr-o perioadă dificilă. Dezmint categoric zvonurile potrivit cărora aș intenționa să părăsesc Partidul Social Democrat pentru PRO România sau ALDE”, a precizat Cârciumaru.
Fostul lider al PSD Gorj susține că a mai trecut prin „astfel de frământări politice”, dar a rămas fidel partidului. „În vremuri grele, oamenii își arată caracterul și devotamentul. Astfel de frământări politice le-am mai întâlnit de-a lungul celor 22 de ani de experiență pe care o am în Partidul Social Democrat și, indiferent de amploarea crizei politice apărute, nu am dezertat și nu o voi face nici acum. De fiecare dată PSD a reușit să-și unească forțele și să răzbată acțiunile distructive venite atât din afara partidului, cât și din interiorul acestuia”, mai spune parlamentarul de Gorj.
Mai mult, Cârciumaru crede că PSD va trece și peste „mica instabilitate” cauzată de ieșirea ALDE de la guvernare. În ciuda dezertărilor masive din PSD trâmbițate de Opoziție, în ultimele zile, în rândul social-democraților s-a pregătit „înrolarea” unui grup consistent de parlamentari, hotărâți să susțină guvernul, declară Cârciumaru. „Aceștia nu sunt lași sau trădători pentru că au înțeles că România are nevoie de stabilitate, de o guvernare serioasă pentru ca promisiunile făcute românilor, în 2016, să fie îndeplinite”, conchide senatorul de Gorj. Mai mulţi parlamentari ALDE sunt nemulțumiți de alianța cu Pro România și de ieșirea de la guvernare. Cum PSD nu mai are majoritate parlamentară, social-democraţii speră să-și consolideze numărul de voturi prin cooptarea de noi membri.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here