Cârciumaru confirmă lucrările la Sala de Sport a Școlii Generale Nr. 5

254

Echipele de baschet și handbal ale clubului Energia nu vor părăsi Târgu-Jiul decât pentru meciurile din cupele europene și, eventual, câtă vreme se vor finaliza lucrările la Sala de sport a Școlii Generale Nr. 5 din Târgu-Jiu.
Sala Sporturilor din Târgu-Jiu va intra și ea, alături de stadion, într-un proces de modernizare, în cazul ei fiind vorba și de o extindere, capacitatea sălii urmând să crească de la 780 de locuri, cât are în prezent, la 1300 de locuri.
Deși s-a vorbit de mutarea celor două echipe la Severin, așa cum s-a întâmplat cu echipa de fotbal, primarul Florin Cârciumaru nu a acceptat ca orașul să rămână fără cele două echipe și și-a dat girul începerii lucrărilor la Sala de Sport a Școlii Generale Nr. 5, care va deveni astfel omologabilă: “În această toamnă și Sala Sporturilor va intra în proces de modernizare, cele două echipe, handbal și baschet urmând să joace meciurile de acasă în sala de sport de la Școala Generală Nr. 5. Vom interveni acolo, vom monta suprafață de joc, poate vom crește și numărul de locuri disponibile, vom interveni pe instalația electrică. Acolo vor juca echipele meciurile din competiția internă, iar meciurile din cupele europene într-o altă sală din altă localitate”, a declarat Florin Cârciumaru.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here