Cârciumaru, atac neașteptat la finul Adi Tudor: Încearcă să destabilizeze organizația municipală a PSD

1495

Fierbere în PSD Gorj! Senatorul Florin Cârciumaru l-a acuzat pe finul său Adrian Tudor că încearcă să destabilizeze, înainte de alegerile locale, organizația PSD Târgu-Jiu, nemulțumit fiind de listele de candidați. Mai mult, Cârciumaru a anunțat public că se disociază „de acțiunile hazardate” și „afirmațiile total neinspirate” ale lui Adrian Tudor, președintele executiv al PSD Târgu-Jiu.

Într-un interviu dat postului Radio Infinit, viceprimarul Adrian Tudor a criticat faptul că PSD nu are candidat la Târgu-Jiu și că social-democrații „nu sunt vizibili pe câmpul de luptă”.
„Nu am o problemă că nu sunt eu candidatul PSD-ului, dar când văd că simulăm o campanie și că nimeni nu-și asumă ceea ce se întâmplă, atunci încep să-mi pun semne de întrebare. Deranjul mare cred că va fi după alegerile locale”, spune Tudor, care ia în calcul și varianta de a pleca din PSD.

„Afirmații impertinente și total neinspirate”
După ieșirea viceprimarului Adrian Tudor, senatorul Florin Cârciumaru a reacționat dur. Fostul primar recunoaște frământările și „discuțiile febrile” din partid, unele dintre acestea făcând trimitere și la numele său. „Având în vedere experiența mea politică, toate aceste discuții contradictorii sau pur ideologice, le consider normale, într-o perioadă preelectorală, menite să scoată în bătălie cele mai pregătite resurse umane pentru câștigarea competiției. Însă nu pot să accept ca numele meu să apară în declarații ofensatoare și pătimașe ale unor colegi mai tineri, care nu-și acceptă locul în partid și care nu respectă decizia politică a organizației din care aceștia fac parte”, a precizat tranșant Cârciumaru.
Ultimele afirmații au fost de-a dreptul impertinente, mai spune Cârciumaru, precizând că dezamăgirile apar de multe ori de la persoanele apropiate de la care te aștepți cel mai puțin.
„Ca atare, mă disociez de acțiunile hazardate și afirmațiile total neinspirate ale președintelui executiv al PSD Târgu-Jiu, care, intenționat sau nu, încearcă să destabilizeze organizația municipală, tocmai înainte de alegerile locale, deranjat de listele preliminare de candidați. Nici când m-am aflat la conducerea organizației și nici acum, cu domnul președinte Mihai Weber la conducere, nu am impus sau retras personal un anume candidat. La PSD Gorj, candidații au fost stabiliți și desemnați în mod democratic împreună cu filialele locale în cauză, ținându-se cont de opinia colegilor, dar și de sondajele de opinie. Astfel a fost desemnat și candidatul pentru Târgu-Jiu. Dar pentru unii, democrația, supunerea deciziei majorității sunt de neacceptat sau de neînțeles”, a punctat Florin Cârciumaru.
Senatorul le transmite colegilor de partid „să lase deoparte micile frustrări”, să-și susțină candidații desemnați și să se concentreze doar pe obținerea celui mai mare scor la competiția electorală din septembrie.
„Același lucru îl voi face și eu la Târgu-Jiu! Împreună cu echipa președintelui organizației municipale PSD Târgu-Jiu, Aurel Popescu, voi face politic și electoral tot ce îmi va sta în putință pentru ca Ciprian Florescu să câștige Primăria Târgu-Jiu. Astfel, unica noastră preocupare trebuie să fie câștigarea alegerilor, iar acest target îl putem atinge numai dacă vom rămâne uniți ca și până acum”, a conchis parlamentarul.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here