Caravana PLUS, în Gorj. Cioloş strânge semnături

1454

Dacian Cioloş va ajunge miercuri, 6 martie, la Târgu-Jiu. Preşedintele Partidului Libertate, Unitate şi Solidaritate va avea o şedință de lucru cu membrii PLUS din Gorj şi o întâlnire informală cu simpatizanţii gorjeni USR-PLUS, în zona pietonală Victoriei.
La întâlnirea cu simpatizanţii vor participa şi Alin Mituţa, Elena Călin, Victor Giosan, coordonatorii regiunii S-V Oltenia, Radu Miruță, preşedintele filialei județene USR, şi Marius Stroie, coordonatorul judeţean USR Gorj pentru campania de alegeri europarlamentare.
Alin Mituța, originar din Novaci, Gorj, este candidat comun al Alianței 2020 USR-PLUS la alegerile europarlamentare din 26 mai, pe un loc eligibil de pe listă.
„În şedinţa de lucru, programată în intervalul orar 09.00 – 10.45, vor fi prezentate planurile pentru perioada de până la alegerile din luna mai şi se vor discuta aspecte legate de organizarea partidului pe teritoriul judeţului. La întâlnirea cu simpatizanţii, care va începe la ora 11.00, se vor strânge semnături de susţinere a Alianței 2020 USR PLUS. Cele două evenimente se vor desfăşura în aceeaşi zi, 6 martie”, a declarat Cătălin Pilea, responsabil pe partea de comunicare la PLUS Gorj.
Dacian Cioloş şi coordonatorii regionali PLUS vor fi prezenți, în perioada următoare, în toate oraşele reşedință de judeţ din țară şi în oraşele mari din diaspora, cu ocazia Caravanei PLUS.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here