Captură impresionantă de trufe, peste 60 de kilograme, confiscate de polițiști de la un timișorean

2977

Un bărbat de 42 de ani, din Timişoara, a fost prins în trafic de poliţişti din Motru cu o avere în portbagajul mașinii. Acesta avea peste 60 de kilograme de trufe. Întreaga marfă a fost confiscată pentru continuarea cercetărilor.

,,La data de 15 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au identificat în trafic, un bărbat, de 42 de ani, din municipiul Timişoara, județul Timiş, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Motru, iar cu ocazia controlului efectuat a fost identificate mai multe cutii cu trufe, pentru care conducătorul auto a prezentat o factură emisă la data de 13 noiembrie a.c., pentru cantitatea de 52 kg de trufe.
Întrucât au existat suspiciuni cu privire la veridicitatea facturii prezentate de către bărbat, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.
Totodată, s-a procedat la cântărirea cutiilor cu trufe, rezultând o greutate totală de 64,1 kg, acestea fiind indisponibilizate pentru continuarea cercetărilor”, a precizat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Un kilogram de trufe costă aproximativ 1.000 de euro.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here