Candidatul PSD Motru, Cosmin Morega, NU desființează locuri de muncă!

640

Cosmin Morega, candidatul PSD Motru la funcția de primar al municipiului, condamnă public dezinformările la care sunt supuși, de la debutul campaniei electorale, salariații primăriei orașului, cei ai Poliției Locale și cei ai Direcției Publice. Potrivit lui Morega, contracandidații săi încearcă, prin astfel de tertipuri, să intimideze salariații acestor instituții, spunându-le, în mod eronat, că, dacă social-democratul va fi ales primar, locurile lor de muncă ar urma să fie puse în pericol, o serie de servicii, acum funcționale, urmând să dispară ori să fie externalizate.

morega (1)“Dezbinare și dezinformare, cu astfel de lucruri se ocupă contracandidații mei, spunând în stânga și în dreapta, în incinta primăriei, la Direcția de Taxe și Impozite, la Poliția Locală și chiar la Direcția Publică că, alegerea mea în funcția de primar al municipiului nu va provoca decât pierderea locurilor de muncă, pentru mulți dintre actualii angajați ai acestor instituții.

morega (2)Țin să asigur însă salariații, vizați de campania nocivă a contracandidaților mei, că aceste lucruri sunt neadevărate, interesul meu fiind cel de a crește locurile de muncă și nu de a le diminua pe cele actuale. De altfel, este de notorietate faptul că, sub conducerea mea, la Direcția Publică Motru s-au creat noi servicii, fiind înființate anual, aici, cel puțin zece noi locuri de muncă. Reamintesc faptul că, Direcția Publică Motru avea, cu ani în urmă, 70 de angajați ca acum să lucreze aici 145 de persoane. Este adevărat că la locul de muncă am pretins și pretind corectitudine și punctualitate, lucru care mi-a și atras nemulțumirea unora, puși astfel la muncă de către mine. Nu sunt însă un șef dur, ci unul care pretinde performanță”, a transmis candidatul Cosmin Morega prin intermediul unui comunicat de presă.
morega (4)Acesta a mai atras atenția că, se încearcă, acum, printre polițiști, și inocularea ideii potrivit căreia, Morega, din funcția de primar, ar urma să externalizez Poliția Locală, acest serviciu urmând să fie făcut de o firmă privată. Nici Direcția Publică nu ar scăpa de tăvălugul schimbărilor, dar nici alte structuri din primărie, în care ar urma să fie aduși subalterni ai lui Cosmin Morega. Și aceste neadevăruri au fost însă combătute de către candidatul PSD.
morega (5)“Îi îndemn pe polițiștii locali din Motru să respingă aceste intoxicări, deoarece orașul chiar are nevoie de acești angajați, cum este la fel de multă nevoie și de salariații de la Direcția Publică, și de cei ai primăriei, ai Direcției de Taxe și Impozite, de cei ai spitalului, ai școlilor și ai grădinițelor din oraș”, a completat candidatul PSD, subliniind că păstrarea tuturor locurilor de muncă și crearea altora noi se află printre principalele sale obiective.
morega (6)Cosmin Morega, candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Motru, a ținut să menționeze și că activitatea sa profesională a fost una de continuitate, realizare de profit și nu de desființare ori de falimentare a unor societăți, cum este cazul unora dintre contracandidații săi.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here