Candidatul PSD a intrat în cursa electorală

733

Prof. Florin-Sabin Martescu, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Bumbești Pițic, și-a depus ieri dosarul pentru candidatura la alegerile parțiale care vor avea loc în data de 27 Iunie 2021. Candidatul este consilier local și președinte interimar al Organizației Locale a PSD de la Bumbești Pițic. Finalizarea proiectelor aflate în execuție reprezintă principala preocupare a candidatului PSD , care, de asemenea, își propune să identifice noi obiective de investiții pentru a dezvolta comuna.

,,Prin prisma experienței de consilier local, m-am implicat foarte mult pentru înfăptuirea obiectivelor care acum se află în execuție, mai ales la proiectul de alimentare cu apă și canalizare.
Am un proiect de suflet la care țin foarte mult, este vorba despre realizarea aleilor pietonale în localitate, mai ales în zona traversată de DN 67 Târgu-Jiu-Vâlcea. În ultimii ani, traficul s-a intensificat, iar pericolul este foarte mare pentru cetățeni, care sunt nevoiți să circule pe partea laterală a Drumului Național. Sunt sigur că bumbeștenii mă cunosc foarte bine și mă susțin în această competiție, pentru că am decis să candidez datorită dumnealor”, a declarat Florin-Sabin Martescu, candidatul PSD la Primăria Bumbești Pițic.
La momentul înscrierii în cursa electorală pentru funcția de primar, candidatul PSD a fost însoțit de conducerea Organizației Județene, fiind prezenți Mihai Weber, președintele PSD Gorj, Cosmin Popescu, prim-vicepreședintele PSD Gorj, Cristinel Rujan, președintele PSD Târgu Jiu, și secretarul executiv al PSD Gorj, Anca Bordușanu.
,,Datorită experienței de consilier local, domnul Martescu știe foarte bine care sunt problemele cu care se confruntă comunitatea de la Bumbești Pițic.
Are tot sprijinul nostru și vom fi alături de dumnealui atât în campania electorală, cât și după câștigarea alegerilor din data de 27 iunie. Este o luptă grea, dar sunt convins că vom câștiga” a declarat Mihai Weber, președintele PSD Gorj.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here