Candidatul Cosmin Morega, întâmpinat cu pâine şi sare la Horăşti, Leurda şi Însurăţei

601

Cosmin Morega, candidatul PSD la Primăria Motru, şi-a continuat, la final de săptămână, întâlnirile cu cetăţenii localităţilor aparţinătoare municipiului, echipa de campanie ajungând astfel şi la Horăşti, Leurda şi Însurăţei.

motru (2)Din respect pentru aceşti localnici, dar şi cu intenţia clară de a le arăta cetăţenilor de aici că discuţiile anterioare cu ei s-au regăsit în prezentul program electoral social-democrat, Cosmin Morega le-a mai bătut încă o dată, respectivilor, la porţile caselor.

motru (3)Şi acum, acesta a fost întâmpinat, peste tot, cum se cuvine, unii localnici ieşindu-i în întâmpinare, duminică, chiar cu pâine şi sare, în timp ce numeroşi au fost cei care l-au poftit pe candidat, dar şi pe cei din echipa acestuia, să ia loc la masa lor, să le guste bucatele tradiţionale ori să servească, cu ei, un pahar cu vin. motru (4)Ospitalitatea şi vorbele bune cu care Cosmin Morega a fost primit şi de data aceasta au fost explicate, cu uşurinţă de către candidatul PSD, astfel: “Înainte de debutul campaniei electorale am avut mai multe întâlniri cu cetăţenii localităţilor componente municipiului Motru asta deoarece, am vrut să cunosc clar şi direct care sunt problemele cu care aceştia se confruntă, care le sunt bucuriile, necazurile şi ce îşi doresc ei de la viitorul primar al oraşului. Am cuprins, apoi, solicitările lor legate de apă, canalizare, rigole pentru apele pluviale, de pietruirea ori asfaltarea drumurilor, în programul meu electoral şi în cel al echipei mele. Acum am revenit la cei cu care am vorbit atunci pentru a le arăta că cererile lor sunt prioritare pentru mine.

motru (5)Oamenii, aşa cum mă aşteptam, m-au primit cu încredere şi mulţi chiar m-au poftit la masa lor. Am fost întâmpinat chiar cu pâine şi sare, numeroşi fiind cei care mi-au vorbit admirativ despre familia mea, mulţi cunoscându-mi părinţii. Am fost apreciat şi pentru dorinţa mea de muncă, pentru tinereţe, dar şi pentru faptul că eu chiar îmi doresc să le ofer tuturor un confort sporit, chiar în localităţile unde domiciliază”.
motru (6)Echipa de campanie s-a deplasat, şi de data aceasta tot pe jos, pe o distanţă de câţiva zeci de kilometri, programul pentru 2016-2020 al lui Cosmin Morega fiind prezentat direct cetăţenilor din cele trei localităţi. De altfel, acum o parte dintre cei care au fost vizitaţi de staff-ul candidatului PSD Motru s-au alăturat şi ei echipei, în demersul acesteia de promovare electorală pentru alegerile din 5 iunie.
A.Stoica

motru (7)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here