Candidatul Cosmin Morega a oferit respect și a primit încredere de la seniorii PSD Motru

582

Sediul Organizației Municipale al PSD Motru s-a dovedit neîncăpător, joi, pentru zecile de vârstnici social-democrați care au participat la discuțiile cu Cosmin Morega, candidatul PSD pentru primăria orașului, dar și cu președintele filialei, edilul Dorin Hanu. Activiștii de vârsta a III-a ai partidului, cei care cunosc, de fapt, cel mai bine realitățile urbei, s-au bucurat că pot fi, încă o dată, de ajutor organizației, oferind, și acum, sfaturi pertinente și un sprijin necondiționat candidatului PSD și echipei sale, pentru scrutinul din 5 iunie. După ce au lăudat eforturile actualei administrații municipale și necesitatea ca munca primarului Hanu să fie continuată de către Cosmin Morega, pensionarii le-au reamintit, celor prezenți în sediul PSD Motru, câte deservicii le-au făcut vârstnicilor guvernele trecute. Seniorii PSD Motru au rememorat astfel, și ce revoltă au simțit ei, atunci când, guvernanții le-au tăiat pensiile, în loc să le crească aceste venituri.
În acest cadru s-a mai discutat și despre nevoile vârstnicilor din municipiu, despre necesitatea existenței unui echilibru, a disciplinei și a experienței într-o administrație locală performantă, dar și despre importanța persoanelor, acum de vârsta a III-a, în dezvoltarea orașului Motru.
motru“A fost o întâlnire firească care a pus în dialog experiența de viață a peste 50 de seniori social-democrați și cea a ehipei mele, mult mai tinere, adevărat, dar la fel de dornică de a face același pionierat de care au avut parte, cu mulți ani în urmă, acești colegi ai noștri. Am primit sfaturi, am văzut încredere și am oferit respect. Le mulțumesc, încă o dată, și pensionarilor PSD Motru, pentru votul în alb ce mi-a fost astfel oferit”, a declarat candidatul Cosmin Morega.
De altfel, în ultimele zile, Cosmin Morega a avut o întâlnire similară, și la fel de pozitivă și de motivantă, cu colegele de la Organizația de Femei a PSD Motru.
A.Stoica

3 COMENTARII

  1. Da, ia sa stea acasa, daca nu vor sa deschida ochii si mintea, toti pensionarii astia pe care-i plimba Hanu cu autocarele cu aer conditionat prin tara si sa nu mai voteze ei viitorul tinerilor din Motru, ca tot votand PSD ul si-au alungat copiii si nepotii si se vaita acum ca-s singuri si ai nimanui! Atat lucru sa stie macar, ca pomenile pe care le arunca catre ei Hanu si-alde PSD sunt tot din banutii lor… Se zice ca intelepciunea vine odata cu varsta, dar observ ca la Motru lucrurile stau altfel, scuze ptr cine se simte! Oricum, eu nu ma mai intorc acolo.

  2. Bai mai taie din coada. Cum sa spuneti ca nu mai aveau loc in sediu. Nu va ganditi ca citesc si cei care au fost acolo. 17 oameni . Mai intau cel putin atata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here