Candidații Partidului Mișcarea Populară, lansați la Târgu-Jiu de Traian Băsescu

830

O parte dintre candidații la alegerile locale ai Partidului Mișcarea Populară au fost lansați oficial, sâmbătă, la Târgu-Jiu, în prezența lui Traian Băsescu. Printre aspiranții la fotoliul de primar s-au aflat și câțiva candidați surpriză, adică Liviu Andrei pentru Primăria Târgu-Jiu, deoarece se cunoștea că el va conduce lista la Consiliul Județean Gorj, Ion Fugaru, fostul viceprimar, pentru Primăria Târgu-Cărbunești, fostul social-democrat Cosmin Berăgan (fost membru al TSD și jurist la Primăria Crasna) pentru Primăria Bumbești-Jiu, Viorel Croitoru fostul edil de Bolboși pentru primăria din această localitate.

CANDIDATI PMPPrintre candidații deja de notorietate, anunțați au fost: Aurel Slapciu pentru Motru, Dumitru Brăilă pentru Primăria Bălești, Robert Păiuși pentru Primăria Stejari, George Ioana pentru Primăria Negomir, Viorel Săpun pentru Primăria Bumbești-Pițic, Leonida Belgher pentru Primăria Alimpești, Doru Cornescu pentru Primăria Turceni.
beregan manaLansarea candidaților Partidului Mișcarea Populară pentru Alegerile locale din 2016 s-a realizat în prezența a 1416 susținători, din care un procent de peste 40 fiind tineri membri ai OTMP Gorj. Băsescu a venit la Târgu-Jiu alături de Dorel Onaca, secretar general al PMP, fost consilier prezidențial, în timp ce în prezidiu aflându-se alături de Nicu Davițoiu, parlamentarii de Gorj, Doru Iriza și Vasile Popeangă.

VICELE SAPUJNPreședintele le-a transmis candidaților că PMP se bate pentru locul I la locale și nu pentru locul al treilea și le-a urat succes tuturor. Președintele Traian Băsescu a mai anunțat la Târgu -Jiu că toți candidații partidului pentru locale vor fi nevoiți să își refacă listele cu susținători, asta deoarece din cauza instanței MP a revenit la vechea denumire de Partidul Mișcarea Populară.

IOANAFiecare candidat la locale este obligat de legea electorală să adune semnături de la 1% dintre alegătorii aflați în lista permanentă a localității unde acesta candidează. O parte dintre candidați și-au și completat listele obligatorii de susținători capetele de tabele conținând însă MP în loc de PMP. Partidul a revenit doar de vineri la vechea denumire și la semnul electoral mărul verde.
A.Stoica

DSC_0057

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here