Candidat și nu prea! Un nou nume pentru Primăria Târgu-Jiu

3808

Pro România va anunța la sfârșitul lunii persoana pe care o va arunca în luptă pentru Primăria Târgu-Jiu. Tânărul Gabriel Coica a fost anunțat, zilele trecute, drept candidat pentru postul de primar, însă zarurile nu au fost aruncate.
Deputatul Alin Văcaru, președintele Pro România Gorj, vorbește despre lansarea unui sondaj de opinie la nivelul municipiului Târgu-Jiu. În același timp, Văcaru speră să convingă „o persoană care nu a mai făcut politică niciodată” să intre în cursa electorală pentru primăria reședință de județ.
„Vreau să dau drumul la sondaj, să vedem exact cum stăm și ca partid, dar și candidatul nostru. În mare parte, v-am zis, la momentul acesta, Gabi Coica este candidatul nostru. Să văd ce fac cele două persoane. Una dintre ele nu vrea să se implice în politică, nu vrea să candideze. Mai avem discuții cu o singură persoană, atât eu, cât și Gabi Coica, pentru că și el cunoaște pe această persoană, și el a fost de acord să încercăm să o convingem să vină alături de noi.
Vom vedea în perioada următoare. Dar cu siguranță, spre sfârșitul lunii, veți afla dacă Gabi Coica va rămâne candidatul nostru sau va fi altcineva, pe care-l va susține toată organizația municipală”, a spus Văcaru, la un post local de radio.
I.IRINOIU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here