Candele aprinse pentru Sorin Bumbaru, la Poliţia Rovinari

394

bscap0266Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj este în doliu. La Postul de Poliţie Rovinari, acolo unde lucra Sorin Bumbaru, poliţistul care a decedat marţi seara în urma unui accident rutier, au fost aprinse candele în memoria tânărului de numai 31 de ani.

Multă durere, lacrimi şi regrete atât la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj cât şi la Spitalul Judeţean, acolo unde Alina Bumbaru, soţia poliţistului decedat, lucrează. Toţi colegii lui Sorin Bumbaru sunt alături de familie. Aceştia vor participa la înmormântarea care va avea loc sâmbătă. „Normal că mergem şi noi. Am vorbit să mergem şi cu o coroană de flori. Colegii care vor dori, fiecare după posibilităţi, vor ajuta financiar familia”, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. La sediul instituţiei, de asemenea, au fost primite telefoane de la foşti colegi şi de la poliţişti din alte judeţe, care îl cunoşteau pe Sorin Bumbaru. Nici acestora nu le venea să creadă ce s-a întâmplat. „M-au sunat foşti colegi de-ai lui, de la şcoală, m-au sunat şi din Timiş. Vor trimite şi ei coroane de flori”, a mai spus Tică.

A murit în braţele soţiei

bscap0263Vă reamintim că poliţistul Sorin Bumbaru, în vârstă de numai 31 de ani, a decedat marţi seara în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe raza localităţii Poienari. Bărbatul se afla pe motocicletă într-o coloană de maşini. Intrând în depăşire, din coloană a ieşit, la un moment dat, şi o maşină care nu a semnalizat şi cu care s-a izbit în plin.

Bărbatul a murit aproape pe loc, în ciuda eforturilor soţiei sale, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe, care era de gardă în acea seară, şi ale colegilor acesteia. Alina şi Sorin Bumbaru au împreună un băieţel şi, în câteva luni, trebuiau să se bucure de naşterea celui de-al doilea copil. Acesta, însă, îşi va cunoaşte tatăl numai din fotografii şi din poveştile celor care l-au cunoscut şi l-au iubit.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here