Campanii de sterilizări pentru patrupede în mai multe localități din județ

932

Asociația Pro Animals Gorj continuă campaniile de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, în localitățile județului nostru.
Astfel, după campania de săptămâna trecută de la Târgu-Jiu, acum asociația organizează noi sesiuni de sterilizări pentru patrupede astfel: Peștișani – 17 mai, Mătăsari – 20 mai, Motru – 27 mai, Târgu-Cărbunești – 29 mai.
,,Se pot steriliza câini și pisici, atât femele, cât și masculi, de rasă comună. Astfel că dacă aveți căței/pisici acasă, în jurul blocului, pe lângă case sau în anumite zone, aduceți-i la sterilizat, nu îi lăsați să se mai înmulțească!
Animăluțele vor trebui ținute într-un loc curat, sub supraveghere, minim 5-7 zile, postoperator!
Anunțați-vă vecinii, prietenii sau rudele de acest program și contactați-ne printr-un mesaj pentru programare la numărul de telefon 0766.826.752, de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00, iar noi vom reveni cu un telefon pentru confirmare.
În județul Gorj organizăm campanii similare în diverse orașe, comune, sate pe baza solicitărilor primite din partea primăriilor sau din partea proprietarilor / iubitorilor de animale (cu un minim de 20 de animale programate)”, au transmis reprezentanții Asociației Pro Animals Gorj.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here