Campania electorală nu-l exclude nici pe Dumnezeu! -Războiul bannerelor la Cîlnic: PNL contra Pro România,

1502

Campania electorală nu a început oficial, dar la Cîlnic, primarul Dumitru Vulpe este deja în campanie și se contrează cu celelalte partide politice și pentru poziționarea bannerelor în localitate. Poziția favorită pentru câștigarea voturilor la europarlamentare este, mai nou, biserica, motiv pentru care Vulpe și-a poziționat, ieri, un banner PNL chiar în fața bisericii din Hodoreasca, cu numele și imaginea sa, asta după ce a dat jos din aceeași poziție bannerul Opoziției, adică cel al Pro România.

Campania se duce până la Dumnezeu în comuna Cîlnic, localitate în care voturile la fiecare scrutin s-au obținut pe bază de plasă. Până însă la cadourile de Paște, Vulpe se bate în bannere cu cei de la Pro România, partid care a poziționat cu o săptămână în urmă un banner pentru europarlamentare, cu chipul lui Ponta, în fața bisericii din localitatea Hodoreasca. Vulpe supărat că Ponta i-a luat vadul, adică lumea care vine la biserică de Paște, i-a transmis preotului să-i comunice liderului Pro România din Cîlnic să-și mute bannerul din fața lăcașului de cult. Politicianul local s-a conformat ordinelor bisericești cu pioșenie, fără să știe că în locul bannerului său se va poziționa Vulpe cu cel al PNL-ului. Așa că, înainte de a intra în biserică, enoriașii din Hodoreasca își fac o cruce lată în fața fotografiei preasfântului Vulpe, care îi ridică mingea la fileu candidatului său la europarlamentare Rareș Bogdan.
Credincioșii își dau coate și râd pe înfundate de preacucernicia primarului cu domiciliul la Târgu-Jiu, care s-a cocoțat lângă biserică pentru a câștiga un vot cinstit de la credincioșii din localitate.
A.STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here