Căminul studențesc din Debarcader intră în șantier

265

Conducerea Universității “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu a decis să schimbe soluția termică de la Căminul studențesc din Debarcader. Prorectorul Ștefan Ghimiși spune că aici vor fi montate și panouri fotovoltaice pentru ca studenții să aibă apă caldă permanent. Pentru aceste investiții UCB a primit bani pe programul de reabilitare cămine.

Pentru ca studenții care vor solicita locuri în căminele Universității “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu să beneficieze de cele mai bune condiții, reprezentanții instituției de învățământ superior au decis să demareze procesul de igienizare a spațiilor de cazare. Mai mult decât atât, la Căminul din Debarcader se va înlocui și sistemul de încălzire. “Căminul de la Debarcader intră într-un proces de înlocuire a soluției termice. Acum, acolo este o centrală termică ce deservește întreg complexul. Ne-am propus să punem câte o centrală pe fiecare etaj, dar și panouri fotovoltaice pentru ca studenții să aibă apă caldă permanent și nu la program, cum este acum”, a declarat Ștefan Ghimiși, prorectorul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu.
La Complexul studențesc Debarcader, capacitatea de cazare este 60 de locuri. Pentru modernizarea acestui complex, UCB a primit bani pe programul de reabilitare cămine.
De asemenea, conducerea Universității “Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu-Jiu confirmă faptul că toate spațiile de cazare pentru studenți intră într-un proces de igienizare, astfel încât, în toamnă acestea să ofere condiții optime pentru tinerii ce vor fi cazați în ele.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here