Cămin cultural nou în apropierea Câmpiei Soarelui

2624

Licitație pentru construirea unui cămin cultural de la zero în comuna Padeș, în apropierea Câmpiei Soarelui, locul unde a început Revoluția lui Tudor Vladimirescu din anul 1821.
Noul imobil, cu regim de înălțime P+1E parțial, va avea o sală de spectacole, garderobă, sală regrupare actori, foyer, sală multifuncțională, spațiu pentru depozitare recuzită, grupuri sanitare diferențiate pe sexe, pentru persoanele cu dizabilități, dar și pentru artiști.
Valoarea investiției depășește 1,4 milioane de lei, iar firmele de construcții, interesate de lucrare, au termen până pe 17 august să depună ofertele.
Pentru construirea căminului cultural din satul Padeș, primăria a cumpărat un teren de aproape o mie de metri pătrați, pentru care a plătit suma de 40.000 de lei. Noul cămin cultural va avea circa 180 de locuri. „Un atuu pentru realizarea căminului în aproprierea Câmpiei Soarelui îl reprezintă și faptul că anul viitor se sărbătoresc 200 de ani de la Revoluția condusă de Tudor Vladimirescu. Investiția propusă prin proiect va avea un impact pozitiv inclusiv asupra turismului local și va contribui la stimularea dezvoltării mediului de afaceri local”, se arată în caietul de sarcini. Durata de execuție a investiției este de 10 luni.
I.IRINOIU

1 COMENTARIU

  1. Ce rol mai are daca primăria nu mai organizează nici un fel de spectacol ,se organiza de sărbători dar de doi trei ani nimic ,ce rol are???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here