Călinoiu o întoarce ca la Ploiești în cazul Pîrvulescu / “A generat haos la club”

324

Președintele Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, nu-i dă nicio șansă de revenire lui Eugen Pîrvulescu la Pandurii, chiar dacă ancheta Poliției a arătat că nu a existat nimic ilegal la meciul dintre echipa gorjeană și Universitatea Cluj, partidă de la care s-a ajuns la suspendarea fostului președinte al Pandurilor.

Cândva, și nu demult, curgea lapte și miere în relația Ion Călinoiu – Eugen Pîrvulescu, acum președintele Consiliului Județean Gorj nici nu mai vrea să audă de cel pe care-l ungea președinte la sfârșitul anului trecut. Speriați de prostia imensă pe care au făcut-o la suspendare, punând decizia pe seama unor așa-zise suspiciuni de blat, acum membri AGA de la Pandurii schimbă macazul și elimină din discuție ceea ce, ieri, IPJ Gorj a arătat deja, că în cercetarea aspectelor legate de partida dintre Pandurii și U Cluj “nu s-au constatat fapte care să intre în sfera de competență a Poliției”.

Călinoiu, ambiguu în declarație
Încercând să justifice într-un fel decizia de suspendare, Ion Călinoiu a oferit răspunsuri ambigue. Acesta a precizat că nu au fost nereguli legate de partida incriminată, ci doar suspiciuni legate de întâlnirea cu staff-ul clujean: “Nimeni nu a zis că este acuzat cineva de nereguli la meciul dintre Pandurii și Universitatea Cluj.
A fost vorba despre o suspiciune generată de întâlnirea pe care a avut-o Pîrvulescu cu staff-ul celor de la U Cluj în preziua meciului, lucru ce nu s-a mai întâmplat cu nicio altă echipă”, spune Ion Călinoiu.
Ori, dacă s-a luat decizia de a-l suspenda pentru o întâlnire cu cineva, acea întâlnire ar trebui să întrunească condițiile unor “nereguli”. Dar, așa cum precizează chiar Călinoiu, Pîrvulescu nu a fost suspendat pentru astfel de presupuse “nereguli”…

Pîrvulescu, omul care aduce haosul?…
Căzând destul de repede ceea ce reprezenta principalul cap de acuzare, cel puțin în momentul în care era redactată hotărârea AGA prin care Pîrvulescu era suspendat, acum se caută alte acuze care să-l facă pe Pîrvulescu să fie “omul negru” de la Pandurii: “La baza deciziei au stat rezultatele proaste în urma meciurilor disputate și se știa și că este o atmosferă proastă în vestiar, jucătorii nu mai știau ce se întâmplă, aceste lucruri le știam foarte clar din discuțiile cu ei. În aceste condiții, suspendarea a fost binevenită.
Ați văzut, echipa și-a revenit, a câștigat meciuri și a încheiat pe un loc foarte bun”, declară acum Ion Călinoiu. Deci, Eugen Pîrvulescu, omul care i-a adus la Pandurii pe Pintilii, Eric, Mihai Roman, Momcilovic sau Anton, avea parte de o atmosferă proastă în vestiarul pe care el îl populase cu jucători.
În ceea ce privește “revenirea” echipei, ea s-a realizat chiar cu Pîrvulescu la club, să nu uităm, el a fost suspendat chiar după o victorie contra celor de la Dinamo, iar ceea ce Călinoiu spune despre jucători, deruta a intervenit după momentul suspendării.

Cale închisă revenirii
În vreme ce Eugen Pîrvulescu spune că abia așteaptă finalizarea anchetelor și terminarea termenului suspendării sale pentru a reveni la muncă la Pandurii, Ion Călinoiu îi retează din scurt orice speranță: “Pîrvulescu nu va mai reveni. Faptul că a generat haos la club nu ne face să mai avem relații de colaborare cu Pîrvulescu!”, a ținut să limpezească lucrurile Ion Călinoiu.
Cristi Constantinescu

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here