Călinoiu îl dă în judecată pe Dan Diaconescu

323

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, susţine că limita bunului simţ a fost depăşită în această campanie electorală şi, deşi nu a răspuns jignirilor la care a fost supus de către Dan Diaconescu, de această dată îl va acţiona în judecată. Călinoiu s-a hotărât să apeleze la Justiţie după ce Dan Diaconescu şi Tudor Barbu au afirmat pe postul de televiziune OTV şi în faţa Primăriei Târgu-Jiu că deţin casete în care şeful judeţului ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minore.

Primul care i-a adus astfel de acuzaţii a fost candidatul la Senat din partea PP-DD, Tudor Barbu. Într-un discurs în care i-a certat pe jurnaliştii veniţi în faţa Primăriei Târgu-Jiu pentru a relata un protest spontan al susţinătorilor PP-DD, Tudor Barbu le-a explicat acestora că nu ştiu să facă presă, întrucât există, de ceva timp, o casetă în care preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, apare în ipostaze compromiţătoare cu eleve de liceu, iar aceste imagini nu au fost publicate. Barbu a mai spus că el face presă de 20 de ani şi că este un exemplu pentru breaslă.
La scurt timp, cel care a continuat acest atac asupra preşedintelui Ion Călinoiu a fost Dan Diaconescu. Pe postul lui de televiziune, acesta a povestit acelaşi lucru dând mai multe detalii, în sensul că acele fete sunt minore şi ele provin de la Liceul Agricol din Târgu-Jiu. Diaconescu a mai spus că aceste imagini nu le va difuza pe post, întrucât nu vrea să afle soţia preşedintelui de ele.

Proces de calomnie
Ion Călinoiu n-a mai suportat batjocura şi a anunţat ferm că-l va da în judecată pe Diaconescu: “Totul are o limită. Nu poţi să faci astfel de afirmaţii despre un om. Să scoată acele imagini dacă le are, însă sunt sătul de tot circul ăsta. De această dată îl dau în judecată pe Diaconescu, să răspundă în faţa Justiţiei”, a declarat Călinoiu.
De altfel, Ion Călinoiu s-a mai judecat pe civil cu un politician, cu Ion Fugaru de la PDL, câştigând procesul. Asta urmare tot a unor declaraţii calomnioase făcute de pedelist împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj.
Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here