Calendarul admiterii la Liceul cu Program Sportiv Târgu-Jiu, anul școlar 2019-2020

1926

Conform Ordinului ministrului Educației Naționale, numărul 4829 /2018 (completat cu Ordinul nr. 3132/2019) a fost aprobat calendarul admiterii în clasele a IX-a ale Liceului cu Program Sportiv Târgu Jiu, filiera Vocațională – profil sportiv.
Înscrierea elevilor este stabilită pentru zilele de 13 și 14 mai a.c., urmând ca în zilele de 16 și 17 mai să susțină probele de aptitudini sportive aferente fiecărei ramuri pentru care aceștia optează – handbal, fotbal, atletism.
Pentru a ajunge să susțină probele sportive, candidații trebuie să depună la secretariatul unității școlare, situată în strada 23 August nr. 100 (telefon secretariat 0253224843), un dosar care să conțină următoarele acte:
-Cerere tip de înscriere la probele pe aptitudini sportive (se poate ridica de la secretariat sau se descarcă de pe site-ul Liceului cu Program Sportiv – lpstgjiu.ro)
-Anexa fișei de înscriere eliberată de unitatea de învățământ gimnazial
-Certificat de naștere candidat – copie xerox
-Carte de identitate candidat – copie xerox
-Aviz medical eliberat de medicul școlar sau medicul de familie, cu mențiunea “APT PENTRU SUSȚINEREA PROBELOR DE APTITUDINI SPORTIVE”
-Legitimația eliberată de clubul sportiv (doar pentru sportivii care susțin probe sportive pentru clasa cu profil MOZAIC).
Numărul de locuri pentru candidații nelegitimați la cluburi sportive din județul Gorj sunt următoarele: Atletism – 14 locuri, Handbal Fete – 12 locuri, Handbal băieți – 12 locuri, Fotbal băieți – 18 locuri.
Liceul cu Program Sportiv are, pentru anul școlar 2019-2020 și o clasă de tip MOZAIC, 28 locuri, pentru candidații legitimați la cluburi și asociații sportive din județul Gorj. Rezultatele notabile înregistrate de echipele de fotbal, handbal și atletism pe plan județean, zonal și național, ar trebui să aducă în atenția viitorilor candidați faptul că, pe durata celor 4 ani de învățământ liceal, SPORTUL practicat cu profesori de specialitate, la L.P.S. Târgu Jiu, înseamnă PERFORMANȚĂ.
Costel Radu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here