Călătoreau cu trenul fără bilete

387
Sfârşitul săptămânii trecute a fost unul încărcat pentru Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj dar şi pentru posturile TF subordonate. Agenţii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea actelor de violenţă, prevenirea cerşetoriei, menţinerea unui climat de ordine şi linişte civică în staţiile CFR şi pe trenurile de călători.

Astfel, au fost supravegheate 22 de trenuri de persoane intra şi interjudeţene, 14 staţii şi halte de cale ferată, fiind depistaţi 72 de călători frauduloşi de la care au fost încasate suprataxe în valoare de 274 lei. Un număr de 68 de persoane care nu şi-au putut justifica prezenţa în staţiile CF au fost legitimate, iar două dintre acestea au fost internate la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

De asemenea, împreună cu Poliţia Comunitară Târgu-Jiu au fost depistaţi 4 cerşetori din Piteşti, precum şi alte persoane care au tulburat ordinea şi liniştea publică. În aceste acţiuni, 9 persoane au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 1.500 lei pentru încălcarea normelor de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice, precum şi a transporturilor pe calea ferată.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here