Cadouri nesperate la Școala Ploștina unde învață doar 5 elevi!

1068

Copiii de etnie romă de la Școala Ploștina au avut în cursul zilei de ieri o mare surpriză. Viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, împreună cu Mircea Faină, președintele Asociației PRO EUROPA, filiala Motru, au fost, joi, ajutoarele Moșului. Însoțiți de cele două reprezentante ale Direcției de Asistență Socială, cei doi au vizitat Școala Ploștina, unde își mai desfășoară activitatea doar cinci copii(cls.0-IV, ieri fiind prezenți însă și copiii mai mari care învață la Motru).
Aceștia nu au venit cu mâna goală, ci cu o plasă plină de dulciuri pentru fiecare copil.
Astfel de acțiuni au devenit o tradiție pentru viceprimar. Face astfel de gesturi de caritate ori de câte ori are ocazia și mai ales în preajma sărbătorilor, fiind a treia de acest gen doar în ultima săptămână. Copiii au fost invitați de viceprimar să vină pe 18 decembrie la sediul Primăriei pentru a-i colinda pe edilii orașului.
De asemenea, vicele le-a mai făcut o surpriză anunțându-i că din luna ianuarie vor fi transferați la Școala Gimnazială nr.2 din oraș pentru a avea parte de condiții decente de învățare. ,,Cred că numai împreună, administrația publică, părinții, societatea civilă, reușim să schimbăm destinele acestor copii ” a declarat viceprimarul.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here