Cadavrul unui septuagenar, recuperat dintr-o prăpastie

218

O echipă a Serviciului Public Judeţean Salvamont Gorj a intervenit, miercuri, în Masivul Vâlcan, pentru a recupera cadavrul unui bărbat de 74 de ani. Omul căzuse într-o prăpastie de aproximativ 40 de metri.

Sfârşit trist pentru un septuagenar din Gorj. Bărbatul a alunecat şi s-a prăbuşit într-o prăpastie de zeci de metri. Pentru recuperarea cadavrului a fost necesară intervenţia salvamontsalvamontiştilor. „Miercuri am fost în Masivul Vâlcan, valea Bistriţei, unde am avut o acţiune de recuperare a cadavrului unei persoane prăbuşite într-o prăpastie de circa 40 de metri. Victima fusese găsită de aparţinători şi poliţişti, noi am fost solicitaţi pentru salvamont2recuperarea şi transportul victimei până în locul de unde a putut fi preluată de o maşină”, a menţionat Sabin Cornoiu, directorul SPJ Salvamont Gorj. Practic, potrivit specialiştilor, bătrânul nu avea nicio şansă de supravieţuire în urma acestei căzături.
salvamont5Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal de moarte suspectă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here