Ca la noi, la nimeni – Scandalurile toamnei!

238

Când să mai construiască ceva trainic vreo guvernare, inclusiv cea actuală, când din nefericire scandalurile sunt la tot pasul.
Pentru că ministrul Justiției, Tudorel Toader, i-a analizat activitatea unui plagiator, cum este Augustin Lazăr, ajuns Procuror General, de la Procuror adjunct ori Procuror șef al unui Parchet de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, ei bine, tupeistul îl dă în judecată. Chit că el criticase ca fiind niște „inginerii” protocoalele secrete dintre SRI și Parchetul General. Numai că în februarie 2016, nerușinatul semna alte Protocoale secrete între Parchetul General și SRI, director fiind prietenul sas al lui Herr Iohannis, Eduard Hellvig, care s-a dovedit a nu fi cu nimic mai breaz decât predecesorul George Maior!
Probabil există un ordin pe unitatea SRI ca acest Agamiță Dandanache de Alba Iulia să nu fie schimbat până în luna mai a anului viitor, atunci când îi expiră mandatul. Raportul de analiză pertinentă a activității ageamiului Augustin Lazăr are 20 de capete de acuzare. Singurul loc unde se greșește nițel este acolo unde se susține că Augustin Lazăr a semnat ordonanța de clasare prezentă la Dosarul său de numire în funcție. Unde, întradevăr semnase procurorul Cristian Aurel Lazăr, o banală potrivire de nume, alt profitor. De fapt, Preș. Klaus Werner Iohannis i-a „făcut oameni” pe toți cei care i-au „albit” dosarele. Procurorul Cristian Aurel Lazăr a fost avansat Procuror șef adjunct la Secția de criminalistică a Parchetului General.
Și este vorba că la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia au fost clasate 9 (nouă!) dosare penale ale numitului Klaus Werner Iohannis, pe vremea aceea Primar al municipiului Sibiu și președinte al Forumului Democrat German din România. Având marele har al dedublării, Herr Klaus Werner Iohannis semna ba ca primar, ba ca președinte al FDGR, fie contracte sau diverse facturi. Fiind în toate cazurile în incompatibilitate și deci client al ANI!
La fel și în cazul contractelor și facturilor dintre Primăria Sibiu și FDGR, prin Tipografia Honterus SRL a acestui forum ce fusese desființat prin Decret Regal în 1944, ca fiind de sorginte fascistă. El semna și colo și colo, sau cum se spune în fotbal „el centra, el da cu capul!” De pereții democrației, încălcând legile țării și tratate internaționale. Cum este cel de la Paris, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial!
Ion PREDOȘANU

P.S. Europarlamentarul Siegfried Mureșan este purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European, condus de germanul Manfred Wagner, și a anunțat că anul viitor la Sibiu va avea loc un Summit al PPE.
Și nu al Uniunii Europene, așa cum ne-a mințit Herr Klaus Werner Iohannis, și el membru al PPE împreună cu Noul PNL din care face parte! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here