Ca la noi, la nimeni – Prin nedublarea alocațiilor, Guvernul LuCOVID își dă Testul INCOMPETENȚEI!

517
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Este mai bine să nu ai idei deloc, decât să ai idei proaste. Mai bine să nu crezi în nimic, decât în ceva greșit.”
Thomas Jefferson

Cineva din umbră a avut interes ca Guvernul PSD-Dăncilă să cadă prin moțiune de cenzură. Interese din țară – probabil Iohannis și serviciile sau doar o parte dintre generali -, dar și din străinătate. Dintre politicienii din țară îi putem numi pe Călin Popescu Tăriceanu(în realitate Torcsony!) și Victor Ponta. Amândoi vor să pară, acum, niște imaculați!
Și s-a ajuns la Guvernul minoritar PNL, un guvern nepotrivit în momente nepotrivite!
Nu are rost să mai enumerăm câte măsuri împotriva românilor și a României a luat acest „GuWernerul Meu”! Trecem direct la cel mai recent scandal uriaș în Guvern din cauza neacordării dublării alocațiilor de stat pentru copii, așa cum prevede legea. A apărut un aviz care-i dă peste cap planurile prim-ministrului de mucava Orban Ludovic.
Consiliul Legislativ a avizat negativ demersul Executivului de a crește în etape alocațiile de stat pentru copii. Ministerul Justiției susține, de asemenea, că Ordonanța de Urgență ar putea fi neconstituțională pentru că se opune voinței Parlamentului. Pe cealaltă parte, prim-ministrul secui născut în România, Orban Ludovic, ne spune că totul este în regulă.
OUG, AVIZ NEGATIV DE LA CONSILIUL LEGISLATIV! Documentele obținute de jurnaliștii Antena 3 arată că Ordonanța de Urgență care viza majorarea alocațiilor pentru copii cu doar 20%, de la 1 septembrie 2020, și cu restul în etape până în anul 2022 este contestată puternic de Ministerul Justiției, prin avizul care a fost dat pe această ordonanță și de Consiliul Legislativ.
În aviz, Ministerul Justiției spune că actul normativ comportă vicii de neconstituționalitate și este împotriva voinței Parlamentului. De asemenea, Ministerul Justiției spune că în această Ordonanță de Urgență privind majorarea alocațiilor pentru copii în etape ar trebui completată și nota de fundamentare.
De altfel, ministerul reia decizia CCR și reiterează că o măsură legislativă ce implică cheltuieli bugetare ce nu au fost luate în calcul la adoptarea bugetului nu scutește Guvernul de obligația de a o pune în aplicare.
Președintele interimar al Partidului Social Democrat(PSD), Marcel Ciolacu, este vehement: „Inconștienților! Guvernați fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?!
Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut la PSD?!
Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre înafara legii! Ăștia sunteți!
PSD nu dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică.
Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook a domniei sale.
Ion PREDOȘANU

P.S. EXPLOZII ȘI ȘPĂGI NEANCHETATE!!! Despre șpaga cea mare, de 760.000 euro, luată de suspendatul director general al UNIFARM, firmă de stat a Ministerului Sănătății, nu s-a mai auzit nimic! La fel ca de ancheta cu accidentul, pare-se provocat, de la Colectiv. Se vede limpede că președintele Klaus Werner Iohannis acoperă toate neregulile din afacerile necurate ale PNL! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here