Ca la noi, la nimeni – Președintele rușinii naționale lasă Țara noastră fără buget!

745

Motto: „Cât caracter, atâta Țară.” Grigore Vieru

În loc să promulge Legea Bugetului de stat pentru anul 2019, Preș. Klaus Werner Iohannis atoateștiutorul i-a dat ordin purtătorului de cuvânt al Administrației Prezidențiale să încropească un comunicat de presă în care El să-și arate disprețul nu doar față de PSD și de Liviu Dragnea, inamicii Lui declarați din decembrie 2014 încoace, ci față de toți românii.
Mă refer și la aceia, mai fraieri care l-au votat și i-au înghițit minciunile cu „un altfel de politică” ori „România lucrului bine făcut” sau că imediat „după ce voi deveni președintele României renunț la imunitatea prezidențială!”. Numai gogoși uitate imediat după ce arogantul sas profesoraș de fizică și primarul urbei Sibiu vreo 14 ani s-a văzut președinte și Comandant Suprem al brumei de oștiri pe care Colonia încă numită România o mai are!
Cetățeanul respectiv n-a făcut chiar nimic în cei patru ani și mai bine, de fapt mai rău, din mandatul prezidențial, dar este de departe cel mai incapabil președinte al României din toate timpurile. Și de după 1990, iar cu Nicolae Ceaușescu – primul în sondajele referitoare la cel mai iubit și apreciat președinte al României – nici nu se poate compara!
Suntem la sfârșitul lunii februarie 2019 și România nu are încă un buget aprobat. Ba mai mult, după ce l-a dezbătut și votat, ce-i drept cu întârziere, Parlamentul, „emininchele” Iohannis l-a trimis la Curtea Constituțională a României, fiindcă deși nu se pricepe la legile Țării, iar Constituția n-o respectă fiind a României pe când el face ce-i zice Madam Angela Merkel, Cancelarul Germaniei, consilier juridic nu are la Palatul Cotroceni pentru că nu vrea nimeni să lucreze cu El!
De ce am scris în titlu că Președintele rușinii naționale la Țara noastră fără Buget? Pentru că nu sunt sigur că țara noastră este și a lui Herr Iohannis Klaus Werner! După cum se comportă, lui Iohannis nu-i pasă de români și de România!
Evident, n-o să preiau toate inepțiile și demagogia electorală prin care-și bate joc de Guvernul PSD-ALDE. Pe care-l consideră un eșec. Și asta pentru că nu-i „Guvernul meu”, așa cum a fost catastrofalul Guvern Dacian Julien Cioloș. Unul numit de el și cu ZERO absorbție fonduri europene.
„Bugetul rușinii naționale nu doar că pune în pericol economia românească, ci are aspecte de neconstituționalitate”, pretinde gânditorul sas Iohannis! Celor de la PSD le zice „ăștia”.
Cum Olguța Vasilescu este ocupată cu cununia civilă de Dragobete, împreună cu alesul inimii sale Senatorul Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control a SRI, nimeni nu mai critică ieșirile din decor ale lui Herr Iohannis. Și-așa nimeni din PSD nu are curajul să-l mai critice pe sas, cea mai vocală fiind doar Lia Olguța Vasilescu! Codrin Ștefănescu, secretar general al PSD, a reacționat rapid la criticile vehemente ale Preș. Klaus Werner Iohannis, pe tema Bugetului pe 2019, transmis de purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi.
Codrin Ștefănescu îl acuză pe președinte că „face campanie electorală în favoarea PSD, interpretând eronat datele bugetului. Faptul că purtătorul de cuvânt al Cotroceniului a folosit prescurtarea PSD de aproximativ 40 de ori nu face decât să demonstreze ranchiuna personală pe care o poartă Klaus Werner Iohannis celui mai performant guvern din ultimii ani.
Ion PREDOȘANU

P.S. Publicistul Ion Cristoiu afirmă: „Schizofrenia Constituției face ca președintele să poată să boicota administrarea țării”. Și are perfectă dreptate, întrucât dacă CCR ia în discuție sesizarea lui KWI abia în 6 martie și dacă-i dă dreptate, atunci Bugetul pe 2019 va intra în vigoare abia de la 1 aprilie 2019! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here