Ca la noi, la nimeni – Preș. fără nimic în cap, Țară încă fără Buget!

641

Motto: „Dacă n-ar fi fost microscoapele, microbii n-ar fi cunoscut nebunia grandorii.”
Mihail Cuzmin – Din O casă încălzită cu utopii

Sesizarea Preș. Klaus Werner Iohannis la Curtea Constituțională a României pe motive inventate, cum că, vezi Doamne, Bugetul de stat pe anul 2019 nu ar fi constituțional, depusă pe 15 februarie, a fost amânată până miercuri, 6 martie. Iar ieri, la data gândită de dușmanii României, evident, a fost respinsă! Desigur, inamicul numărul unu al României, nu doar al PSD și ALDE, cetățeanul prieten cu protestatarii din #rezist, care-s cam singurii votanți siguri, dacă nu-i fură cetățeanul româno-francez Dacian Julien Cioloș și pe ăștia, își face planurile antiromânești Pas cu pas. Așa cum sunt gândite la Berlin de aceia care l-au adus la putere ca o marionetă a Cancelarului Angela Merkel!
Cum era și normal, Legea Bugetului de stat pe anul 2019 este constituțională. De cum a aflat-o și pe asta, Preș. Klaus Werner Iohannis a urlat ca unul scăpat din lanț! Și încă rău de tot. Asta nu mai scrie agenția cotrocenistă de presă AGERPRES. Ea s-a mulțumit să anunțe respingerea CCR și apoi să reia, pe larg, ca să le intre bine în cap la proștii de români care l-au votat pe sas: presupușii liberali ai Noului PNL, USR(Uniunea Sabotați România!, înființată de SRI), UDMR-ul și micuțul PMP al Băsescului(pe care-l cheamă, de fapt, după numele cu care s-a născut Braunovici!) și alți zurbagii antiromâni, toate motivele fanteziste ale sesizării emise din puțul (ne)gândirii iohanniste.
Preș. Klaus Werner Iohannis ne-a zis, scrâșnind din fasolea jimbată ce ne-o arată ori de câte ori merge la schi și se fotografiază cu ageamiii de turiști, numai porcării. Pe care hârtia, de regulă, nu le suportă. Cele mai dese sunt „Bugetul rușinii naționale”, „nu sunt bani”. În prostiile debitate de Iohannis nu ne băgăm, că ne mănâncă porcii.
Herr Fuhrer ar vrea să retrimită Bugetul la Parlament „pentru corectură și îmbunătățire”. Oful lui este că este prima oară din 1990 încoace când Suma alocată de Bugetul României SRI este mai mică decât în anul precedent. Și așa va rămâne.
Bugetul va ajunge la Parlament, va trece rapid prin Comisiile de buget-finanțe și apoi va fi votat neschimbat în plen. După care, Legea Bugetului va fi trimisă la Preș.-Păun în Dealul Cotrocenilor și individul ajuns temporar pe Tronul Regilor germani ai României, dar care au ținut cu Țara, va fi obligat de Constituție să-l semneze în 10 zile!
Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, i-a dat o replică sinceră: „Iohannis minte din nou. Spune că Bugetul propus de PSD e cel mai prost. Dar Iohannis a aprobat Bugetul lui Cioloș, în 2016(în luna februarie!, n.m. I.P.), care prevedea mai puțin cu 16 miliarde la Sănătate și mai puțin cu 10 miliarde la Educație. Spune că în 2019 e cu un miliard mai puțin la comunitățile locale. În realitate, autoritățile locale au primit cu 4,6 miliarde de lei în plus. Deci e cu plus, nu cu minus, domnule Iohannis!”
Dar este normal, Iohannis a vorbit liber și n-a citit de pe hârtie. Consilierii săi germani din serviciile secrete BDS nu avuseseră timp să-i pregătească un text cu o minimă noimă!
ION PREDOȘANU

P.S. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, nu avea de unde să știe că lătrăii de la Noul PNL și de la USR nu sunt capabili să scrie măcar o moțiune simplă! S-o voteze le este și mai greu. (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here