Ca la noi, la nimeni – Mediocrități la putere!

554
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Vremurile noastre sunt vremurile mediocrității, a lipsei de sentimente, a pasiunii pentru incultură, a lenei, a incapacității de a te apuca de treabă și dorinței de a avea totul de-a gata.” – Feodor Dostoievski

Marea brambureală în campania de vaccinare continuă, mai ales datorită nepriceperii și mediocrității ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, incompetentul de la Uniunea Sabotați România(USR), care și-a mai dovedit prostia și pe vremea Guvernului Cioloș.
Senatorul PSD Gabriela Firea solicită, într-o postare pe contul său de socializare, demisia lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății, deoarece „se dovedește un veritabil subminator al campaniei de vaccinare, pe care o decredibilizează prin minciuni penibile, precum cea că Japonia, spre deosebire de România, n-ar avea acces la vaccin și de aceea, vezi Doamne, nu-și vaccinează populația.”
Firea spune că, în realitate, mai multe țări dezvoltate au amânat deliberat vaccinarea populației pentru a aștepta noi rezultate ale testelor clinice spre a vedea ce se întâmplă în țările care își vaccinează deja cetățenii.”
„Vlad Voiculescu minte intenționat pentru a acoperi haosul, debandada, dar și incapacitatea sa de a coordona campania de vaccinare. De altfel, a fugit de răspundere din prima zi, a refuzat timp de o lună să apară la evenimentele legate de campania de vaccinare și a ignorat problemele legate de funcționarea platformei online”, mai scrie senatoarea PSD.
Aceasta a adăugat că, în această perioadă de criză a sănătății profundă, România are nevoie de un ministru al Sănătății responsabil, capabil să ia decizii care rezolvă problemele, „nu de un mincinos și-un dezertor incapabil.”
De altfel, prima ieșire publică a impostrului Vlad Voiculescu nu a fost una pe domeniul sănătății, ci alta de a lua apărarea unui alt mediocru. Dar coleg de partid. Este vorba despre Iulian Bulai, deputatul mitocan al USR, cocoțat în fruntea Comisiei de cultură a Camerei Deputaților. De la înălțimea căreia a vrut să demită actuala conducere a TVR, pentru că lui nu i-a plăcut programul de Revelion al televiziunii naționale. Program în cadrul căruia a fost luat în tărbacă inclusiv președintele Klaus Werner Iohannis. Iar lui Bulai Doamne i-a cășunat pe un actor celebru, precum este Mugur Mihăescu, fiind deranjat, cum spuneam, de libertatea de exprimare și de talentul acestuia.
Nepriceputul ministru al (Ne)Sănătății noastre i-a sărit în apărare colegului USR-ist Iulian Bulai.
Care și-a continuat tâmpeniile pe 15 ianuarie, de Ziua Culturii Naționale, chiar ziua de naștere a Poetului Național Nepereche Mihai Eminescu, zicându-i La mulți ani! Un poet pe care în mod sigur nici nu l-a citit, deși i se adresa familiar cu Mihai.
Ba mai mult, necioplitul de Iulian Bulai și-a mai permis obrăznicia să scoată pe gura lui spurcată enormitatea că „Eminescu, dacă ar mai fi trăit, ar fi fost membru USR. Ce mizerie!
Un alt exemplu de prostovan ajuns mare prim-ministru, e vorba de Florin Cîțu, n-a trecut treapta la un liceu din Râmnicu Vâlcea și a picat de două ori examenul de admitere la ASE!
Ei, bine, individul Florin Cîțu a fost ministru al Finanțelor Publice în defunctul Guvern Iohannis-PNL Orban și n-a fost capabil să schițeze un proiect al Legii Bugetului de stat pe 2021.
Aveam o părere mai proastă despre președintele Iohannis, dar joi i-a chemat la el, la Cotroceni pe membrii Guvernului Iohannis-Cîțu, un guvern scremut din coaliția PNL, USR-PLUS și UDMR, ca să-i înterebe ce-i cu Bugetul.
Semn că președintele Iohannis și-a dat seama că dacă la 21 ianuarie nu există nici măcar o schiță a proiectului Legii Bugetului de stat pe 2021, există pericolul real ca România să nu poată absorbi fondurile europene.
Reamintim că UE a transmis Guvernului României că dacă nu ia măsuri, datoria publică ar putea ajunge la sută la sută din PIB, până în 2027!
Iar măsurile se iau prin Bugetul care nu există! Sau e sublim, dar lipsește cu desăvârșire, vorba Conului Nenea Iancu Caragiale!
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here