Ca la noi, la nimeni – Kovesi, las-o că măcăne!

482

Motto: „Nu te juca cu zarurile sorții, sunt aproape întotdeauna măsluite.” Pitagora

Trec veștile proaste despre răsfățata sibiancă Laura Codruța Kovesi, zisă și Luluța, pe lângă mine zi de zi! Fătuca aia adusă taman de la Sibiu să fie Procuror General al României pe vremea lui Traian Băsescu la nici 34 de ani și lipsită de experiență a fost preluată ca bun al națiunii române de Băsescu II, cum i se mai spune Preș. Klaus Werner Iohannis.
Absolventă de drept cu media 6,41 și cu experiență de procuror DIICOT Sibiu aproape de burta broaștii, fosta domnișorică LASCU, ADICĂ FIICA PROCURORULUI COMUNIST Ioan Lascu, probabil și securist, a prins două mandate de procuror general și două mandate și mai contestate de abuziv procuror șef al DNA. Nu mai zicem că la una din numirile ei a contribuit și Elena Udrea, care s-a dus personal la Pinocchio VVP, ministru interimar al Justiției și prim-ministru, ce semnase un Pact cu Băsescu!!!, spre a o nominaliza.
Femeiuștii care le sucise mințile ba lui Florian Coldea, ditamai Generalul SRI, prim-adjunct al Directorului George Maior, nașul lui Pinocchio, ba lui Sebastian Ghiță cel care mai apoi a dat-o-n vileag și s-a lepădat de ea ca de Satana, i s-a urcat la cap și se vrea Procuror șef al Uniunii Europene.
Din țară o susțin Herr Klaus Werner Iohannis, Orban Ludovic și șleahta sa care-l acompaniază pe Sică mandolină, #rezist și alți neica-nimeni. Sebastian Ghiță ar mai fi zis că ea face parte și din CIA, dar nu am văzut asemenea probe. Care oricum nu există pe toate drumurile. Cert e că ambasadele occidentale și a Statelor Unite ale Americii la București au tot gratulat-o cu diplome și alte zapisuri de bună purtare. Ori ea a dat-o cu oiștea-n gard de multe ori, direct sau prin abuzivele unități DNA de elită din Ploiești, Oradea, Brașov sau mai știu eu unde se mai încălca legea în mod grosolan. Ca în Republica Procurorilor a pretinsului „stat de drepți” al Regimului Băsescu. Madam Luluța își plătește interviuri în presa străină, pregătindu-și drumul mârșav spre postul de Procuror șef al Uniunii Europene. În presa engleză a zis că Guvernul României nu o susține.
Păi nici nu văd de ce ar susține-o! Ea este o făcătură a presupusei lupte anticorupție pe care a dus-o ea în statul mafiot creat de Traian Băsescu și în care băga la răcoare pe toți inamicii politici ai Vaporeanului de la Cotroceni.
Și pe vremea lui Herr Iohannis a procedat la fel. Doar că prin decizia Curții Constituționale a României, Preș. Iohannis a fost obligat și cu întârziere să respecte Constituția României. Și s-o revoce de la cârma DNA pe Kovesi, așa cum îi ceruse ministrul Justiției de atunci, Tudorel Toader.
Madam Kovesi nu avea nici măcar dreptul să se înscrie la concursul pentru EPPO, întrucât nu deținea gradul de procuror de Parchet general. Și cu sprijinul mafioatei Monica Macovei a ajuns să fie dată câștigătoare la un concurs unde-au votat, în Comisia LIBE, cu două mâini și chiar cu cardurile unor eurodeputați germani din PPE românași din Noul PNL(tot PPE), de a ieșit pe locul unu cu 26 de voturi. Zilele trecute a apărut în presa din România știrea falsă că s-a retras contracandidatul francez mai deștept și mai bine clasat la concursurile tehnice.
Ei bine, spre ghinionul lui Kovesi, votul din comisii nu contează prea mult, în condițiile în care reprezentanții permanenți ai statelor în Consiliul European au votat în proporție covârșitoare pentru francezul Jean Francois Bohnert.
Iar, Jean Francois Bohnert a declarat recent că nu înțelege presiunile pentru Kovesi și minciunile în ceea ce-l privește pe el. Nu s-a retras și se va lupta pentru drepturile sale profesionale!
ION PREDOȘANU

P.S. Celebrul sforar din PSD care este Primarul general al Bucureștilor pentru care nu a făcut nimic în trei ani a pierdut până și procesul cu Nicușor Dan. Oare nu s-au săturat cei din PSD de gogoșile nefirești ale lui Gabi Firea? (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here