Ca la noi, la nimeni – Iohannis, meschin și inconștient?!

643

Motto: „Ura este viciul sufletelor meschine; ele o alimentează cu toate minciunile și fac din ea un pretext pentru tirania lor josnică.” Honore de Balzac

S-a tot vehiculat că Preș. Klaus Werner Iohannis are unu sau doi consilieri care-și bat joc de el și-l sfătuiesc prost încât să se facă de-a dreptul de nesuportat. Eu nu-s convins că-i așa, ba chiar cred că nu are consilieri nu doar valoroși, ci măcar buni și chiar dacă aceștia ar fi ca lumea el face doar ce-l taie capul. Care este al unui politician mediocru, de provincie și complet fără har de președinte. Unul ce ar trebui să aibă suflet, să-și iubească poporul și pe aceia care, din greșeală, l-au ales.
Iar Herr Iohannis ar fi trebuit să-i facă statuie Generalului SRI Florian Coldea, căci fără sprijinul acestuia și al serviciilor germane BDS rămânea tot sibian.
Știam că marțea sunt cele trei ceasuri rele. Într-unul dintre ele a cuvântat Preș. Klaus Werner Iohannis în care se dădea de ceasul morții. Se făcea ori prefăcea că moare de grija Bugetului de stat pe anul 2019 și a țării numită încă Colonia România.
Abia cu o zi înainte se-ntorsese de la schi, s-a trezit din somn și și-a adus aminte că n-a mai înjurat PSD-ul încă de săptămâna trecută. Ieși brusc din Tăcerea minții sterpe, atâta câtă are, Preș. Klaus Werner Iohannis a debitat verzi și uscate despre PSD și liderul său.
Evident, cu un nou atac asupra PSD, subiectul principal fiind Bugetul, Herr Iohannis a mai dat cu oiștea-n gard. Semn clar că precum un Fuhrer, el nu-și dorește prea curând un Buget al României, pe care-o dorește în continuare subdezvoltată și la cheremul Germaniei sale dragi. A cărei marionetă este chiar el, sasul din Sibiul unde are încă șase case. E drept că mă repet, dar el mai deține trei vile la Palm Beach în hale State Unite ale Americii, una în Germania. Ba chiar două dacă o adăugăm și pe cea părinților săi, plecați în 1990 în Germania.
Și, culmea, cel ce pretinde că a investit în imobiliare și nu în creșterea copiilor pe care nu i-a dat Dumnezeu, e tot hapsân Nu și-a plătit impozitele pentru meditațiile ce pretinde că le-a dat la fizică și nu și-a achitat nici taxele și impozitele pentru chiria încasată pe spațiul închiriat într-o casă, luată ilegal de la primăria Sibiului, unei bănci austriece. Pare-se Raifeissen Banck.
El pretinde că România are nevoie de un Buget credibil, în beneficiul românilor și nu al unui partid politic. Perfect! Numai că PSD se adresează chiar românilor, de a căror vot și viață le pasă. Ceea ce nu știm să fi făcut și marioneta cancelarului Germaniei, Frau Angela Merkel.
Dintre toate lungile inepții și aberații ale Iohannis-ului de marți să luăm cu titlul de împrumut doar o frază sau două.
„Printr-un gest cinic, președintele PSD pune în opoziție securitatea națională cu sănătatea cetățenilor. Numai un politician meschin și inconștient ar putea să inoculeze ideea că sănătatea românilor nu poate fi asigurată din cauza bugetelor prea mari ale serviciilor de securitate, a căror misiune legală fundamentală este tocmai asigurarea securității naționale, protejarea vieții oamenilor și a intereselor țării.”
Din textișorul acesta imund și plin de ură și de venin, scoateți vă rog referirea la „președintele PSD”, înlocuiți-o cu președintele României” și veți vedea portretul real al cinicului Klaus Werner Iohannis!
Ion PREDOȘANU

P.S. Un alt vânzător de țară a fost audiat marți în Comisia economică și în cea de buget-finanțe ale Senatului. La final, senatorul ALDE Daniel Zamfir i-a acordat un cadou otrăvit lui Matusalem Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR. Cadoul îl reprezintă două cărți intitulate: „România sub teroare bancară” și „La pescuit de fraieri” (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here