Ca la noi, la nimeni – Iohannis, despre „golăneală” și deținătorul de minciuni!

229
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Cine spune minciuni este ca și cel care fură.” – Proverb românesc

Abia astăzi mă voi referi la aforismul „Cine spune minciuni este ca și cel care fură”, care e, de fapt, un vechi proverb românesc. Un proverb valabil și atunci când Preș. Klaus Werner Iohannis se lăuda că a strâns 6(șase!) case pentru nici un copil din banii pe care i-ar fi câștigat pe meditațiile date de El la fizică. Unde, oricum, nu se înghesuie elevii să se pregătească. Baza fiind limba română, matematica și limbile străine.
În Gorjeanul de marți nu am izbutit să comentez rezultatele Moțiunii simple împotriva ministrului Finanțelor Publice, Florin Cîțu, întrucât nu aveam datele. Moțiunea simplă a trecut, dar hoțul de Florin Cîțu, un hoț încă neprins, trece drept negustor cinstit. Și liberal pe deasupra! El a fost atacat de specialiștii în finanțe bănci de la PSD și independenții care-au refuzat să gireze „GuWernerul Meu”.
Pe pagina sa de Facebook, senatorul Daniel Zamfir, șeful comisiei Finanțe-Bănci din Senatul României, scrie: „Ministrul Finanțelor din România are banii dosiți în off-shore ca să nu plătească impozite. Un exemplu extraordinar de bună practică, pe care ni-l servește însușii ministrul. Banii reprezintă un comision pe care l-a primit de la ING Bank, calculat la profitul de 120 de milioane obținut din manipularea ROBOR și speculațiile financiare, pe spinarea românilor. Azi, în Senat i-am cerut explicații, dar a fugit schelălăind.
Cîțule, nu scapi! Adu banii înapoi!”, este mesajul postat de senatorul Daniel Zamfir.
Daniel Zamfir a transmis un mesaj asemănător și luni de la tribuna Senatului, în timpul dezbaterilor pe Moțiune.
Normal, în Țara (a)normalului, pretinsul prim-ministru Orban Ludovic – căci el este, nu-i așa, aghiotantul lui Iohannis! – am aflat că numitul Florin Cîțu, cel care nici nu primise aviz pozitiv din partea Comisiilor de specialitate ale Parlamentului pentru numirea în funcție, va fi păstrat pe aceeași funcție pe care n-o merită întrucât așa vor slugile străinătății: Iohannis și Orban!
Marele mincinos care este Preș. Klaus Werner Iohannis pretinde că moțiunea simplă depusă de PSD „este o golăneală!” Pentru unul care-a jignit mereu pesediștii, preluând sintagma fascistă „Ciuma roșie” nimic nu ne mai miră! Vinovați sunt aceia care l-au votat, majoritatea celor din Transilvania, care-s mai grei de cap, probabil, și cei din Moldova, ce nu s-au mai trezit din băutură din 2014 încoace și au votat la fel!
Pinocchio Iohannis a mai mințit și pe la Consiliul Superior al Magistraturii, unde măcar l-a pus la punct judecătoarea Gabriela Baltag, care i-a cerut să se lepede de protocoale.
Mincinos cum îi este felul, Sasul se ia după sluga lui din fruntea SRI, Eduard Hellvig, și-ncearcă să ne păcălească. Minte că nu ar mai exista protocoale între SRI și instituțiile de forță și al Justiției. Dar acelea care pot fi desecretizate doar prin acordul CSAT, care le-a aprobat, nu ne mai zice ce s-a ales de ele.
Ion PREDOȘANU

P.S. PRAF ÎN OCHI! PNL reduce cam 5.500 de pensii din totalul de 2000.000 pensii speciale și de serviciu. Asta da economie. A la Cîțu! De genul PRAF ÎN OCHI! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here