Ca la noi, la nimeni – Guvernul PNL-Orban, egal cu falimentul Cîțu!

623

Motto: „Tot ce-i trebuie răului ca să reușească este ca oamenii buni să nu facă nimic.” – Edmund Burke

Nimic din ce-a acuzat PNL-ul lui Iohannis-Orban la guvernele dinainte nu numai că nu era adevărat, dar Guvernul LuCOVID, supranumit și „GuWernerul meu” repetă fără rușine. I-au înlocuit pe cei de la PSD și ALDE din toate funcțiile importante cu tot felul de nepricepuți și neprofesioniști de la noul PNL. Cum se numește făcătura rezultată în urma fuziunii dintre vechiul PNL și PDL-ul lui Traian Băsescu.
Ca și atunci, nici acum nu conduce prim-ministrul votat, demis și apoi iar adus la Palatul Victoria cu voturile PSD-ul pe post de fraier, din moment ce Guvernul LuCOVID a fost votat de numai 20 de pretinși liberali amărâți și dornici de a prinde un post măcar prin ministere și agențiile ce au înflorit pentru tot felul de amante, metrese și rude ale celor de la vârful PNL-Iohannis-Orban, al doilea pe post de slugă! Cel mai afon, dar și cel mai atroce dintre membrii „GuWernerului meu” este un oarecare mafiot din domeniul financiar-bancar, pre numele lui Vasile Florin Cîțu, așa cum îl pronunță președintele Klaus Werner Iohannis, unul dintre admiratorii apărătorului aceluia care-și bate joc de avuția românească. Nu tu creșteri de pensii, nu tu creșteri de salarii, nu tu infuzie de capital autohton sau străin, ci doar promisiuni mincinoase. Cu„vom face și vom drege”, ce a devenit parcă deviza acelora care fac naveta între Palatul Victoria și Palatul Cotroceni. Unde-s chemați des la raport și la transmitere de „sarcini!”
Mai ieri-alaltăieri, individul ce răspunde la numele de Vasile Florin Cîțu s-a plâns că-i amenințat de tot felul de teroriști economici. Tocmai el vorbește, care-i Teroristul numărul UNU în sistemul financiar-bancar?
El, adică Cîțu, sper că nu-i cacofonia din realitate, nu-i la prima afirmație dubioasă. Ne aducem aminte, cu neplăcere, cum se tânguia că-l urmăresc spionii ruși, apoi hackerii ce-i atacă informațiile secrete și de doi bani pe care pretinde că le-ar avea într-un program de redresare economică a României.
El a împrumutat Țara pe cel puțin 30 de ani, cu mai mult decât s-au împrumutat Guvernele PSD în trei ani! Totuși, fiind secretos și plângăcios să nu care cumva să credeți că a spus ce-a făcut cu banii împrumutați la dobânzi exorbitante. El, probabil, le șoptește papagalilor de Orban Ludovic și Viole(n)ta Alexandru, ministrul Muncii și nemuncii, că nu-s bani de pensii și nici de dublat alocațiile pentru copii.
Pur și simplu, Musiu Cîțu, cel cu sume imense depuse pe numele lui în paradisuri fiscale, după propria-i mărturisire, își bate joc de toată lumea. Adică de Țară!
Deși treaba lui e pe la Finanțe, unde nu se pricepe deloc, a cerut desființarea Direcției Juridice din Ministerul Finanțelor Publice, vinovată că aceasta se judecase cu defunctul lui tată care-și însușise ilegal un teren din apropierea Transalpinei, unde-a moștenit terenul Cîțu Junior, fiind vecin cu gingașa și „nevinovata” Elena Udrea.
A cerut de la instanță dosarul cu retrocedarea ilegală, pentru un teren de 5 lei m.p. la Voineasa, primind unul de 5.000 Euro m.p. lângă Transalpina.
În vremea asta, prim-ministrul Orban cel rău susține că alocațiile de stat pentru copii ar fi „pomeni electorale!”
Să te crucești, nu alta.
ION PREDOȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here