Ca la noi, la nimeni – Greșelile lui Ciucă și gafa lui Șoșoacă!

365
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto: „Toți te judecă după aparențe, puțini înțeleg cum ești cu adevărat”.
Niccolo Machiavelli

Înainte de a fi aflat detalii despre cele întâmplate la Cabinetul de avocatură al Senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă, unde se părea că s-ar fi petrecut niște altercații – și poate nu numai atâta – între gazda Diana Șoșoacă și o celebră jurnalistă italiancă, de la RAI, citisem niște declarații ale realizatorului inconfundabil și valoros care este Dan Negru.
Ei bine, Dan Negru cunoștea ca un profesionist adevărat, preocupările celor trei televiziuni publice italiene. Cică, RAI UNO ar fi de stânga, RAI DUE, dreapta, și cea de-a treia televiziune publică RAI, cică ar fi mai amestecată, dar în niciun caz neutră.
Și toate cele trei televiziuni publice din trustul RAI ar fi generaliste, bine garnisite cu tot felul de show-uri, dar toate ar trimite echipe prin Europa spre a stârni scandaluri pentru a le crește audiența.
SCANDAL ȘOȘOACĂ-RAI UNO? Tot la fel a procedat celebra jurnalistă Lucia Goracci, de la Rai UNO, și cu Senatoarea Diana Șoșoacă. Tocmai Lucia Goracci, ce fusese în războaiele din Irak, Siria, Liban și Afganistan, ba îi mai luase și un interviu cointrovesatului pereședinte al Turciei, Recep Erdogan, să se panicheze în fața Senatoarei Diana Șoșoacă? Nu vi se pare de-a dreptul ciudat și chiar cusut cu ață albă?
Miercuri, jurnalista de televiziune Lucia Goracci a și fost prezentă într-o emisiune de genul talk-show, la un post de televiziune italian. Titluri pompoase și articole de scandal în presa italiană. Cum ar veni, ce-a dorit Lucia Goracci, a avut. Adică, publicitate maximă!
Una din gafele Senatoarei Diana Șoșoacă este aceea că s-a încurcat și a primit-o pe jurnalista de la RAI UNO! Știa că va fi scandal și de asta a făcut-o? Greu de spus.
CU CE A GREȘIT POLIȚIA ROMÂNĂ? Chemată la fața locului, Poliția Română a intervenit. Culmea este că, după intervenția polițiștilor, ambele femei care s-au confruntat, ce-i drept, pe terenul privat al Senatoarei Diana Șoșoacă, au fost nemulțumite de Poliția Română.
Scandalul, dacă a fost cu adevărat un scandal, la domiciliul ori la Cabinetul de avocatură al Senatoarei Diana Șoșoacă, îi privește pe aceasta, ca persoană privată, și nu ca Senatoare, și probabil pe soțul domniei sale, Dumitru Silvestru Șoșoacă.
Acest eveniment banal petrecut între două reprezentante ale sexului slab, ambele de origine latină, nu m-a impresionat chiar deloc. Dacă va fi cazul, justiția este chemată să-și spună cuvântul.
CIUCĂ INFLUENȚEAZĂ JUSTIȚIA! Ciudat și total nelalocul lui este punctul de vedere al prim-ministrului României, Generalul în rezervă Nicolae Ciucă. El a făcut-o cu ou și cu oțet pe românca Diana Ivanovioci Șoșoacă, cu mult înainte de a cunoaște deciziile justiției. Cum ar veni s-a băgat ca musca-n lapte.
Poziția total nepotrivită a prim-ministrului Nicolae Ciucă i-a dat ocazia Senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă să-i ceară demisia! Ei bine, la acest punct chiar sunt total de acord cu membra Senatului României, Diana Ivanovici Șoșoacă.
Are atâtea probleme nerezolvate acest prim-ministru marionetă, adică Nicolae Ciucă, atâtea crize – economică, socială, energetică și, mai ales, cea sanitară, și el se ocupă de mizerii?
Nici Bugetul de stat al României pe anul 2022 nu este gata. Nu se știe precis dacă pensionarii vor câștiga vreun bănuț în plus, salariile probabil vor rămâne tot înghețate, iar alocațiile pentru copii se zice că vor crește dar nu se știe dacă vor fi bani!
ION PREDOȘANU

P.S. O altă gafă a Senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă este aceea că, deși nu are un partid în spate, și-a anunțat intenția de a candida la alegerile prezidențiale din anul 2024. Chestiune care l-a înfuriat pe Generalul în rezervă Nicolae Cioucă și pe Klaus Werner Iohannis – susținătorul lui Ciucă. Cu Ciucă Nicolae, Președintele României, s-ar vedea și actualul Președintele Klaus Werner Iohannis viitor prim-ministru din 2024, adică un fel de von Bismark! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here