Ca la noi, la nimeni – Cîțu, contrazis de Roubini!

455
SANYO DIGITAL CAMERA

Motto:Incompetența reprezintă criza reală.” – Albert Einstein

Cel mai mare ministru al Finanțelor din Parcarea liberală a Guvernului LuCOVID, ilustrul necunoscut Vasile Florin Cîțu, ne-a spus despre o revenire în V a economiei României. O poveste de adormit copiii! Mai ales că măsurile „GuWernerului Meu” pentru susținerea firmelor și companiilor românești sunt egale cu ZERO! El ne-a zis o minciunică despre o revenire a economiei României, începând cu trimestrul al III-lea și o creștere economică în trimestrul IV, evoluția fiind în formă de V.
CRIZĂ GRAVĂ. Dacă Vasile Florin Cîțu este un finanțist de doi lei, dar liberal, ei bine un economist american Nouriel Roubini – cel care a prezis criza economică mondială din anul 2008 – îndrăznește să-l contrazică pe Cîțu. Mai precis, economistul american Nouriel Roubini nu crede că economia globală se va recupera rapid și consideră că situația gravă va produce o vară plină de proteste în Statele Unite și o perioadă foarte dificilă pentru Europa, conform unui interviu acordat revistei germane Der Spiegel. Roubini susține că actuala criză depășește Marea Depresiune din anii 1930, economia mondială s-a prăbușit în câteva săptămâni și numai în Statele Unite ale Americii sunt peste 40 de milioane de șomeri. Economistul american nu crede într-o recuperare în formă de V visată de novicele Cîțu, cel destituit/demis de patru ori!!!), în ciuda pachetelor uriașe de stimulare economică, iar o eventuală creștere în a doua jumătate a anului va fi o amăgire.
PSD SE OPUNE STĂRII DE ALERTĂ! Guvernul LuCOVID pregătește redeschiderea bisericilor. Măsura urma să fie inclusă în Hotărârea de Guvern, în ședința de marți după amiază, pentru prelungirea stării de alertă, spun surse liberale.
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, punând presiune pe guvern a anunțat încă de luni că social-democrații vor condiționa votul pentru prelungirea unei stări intermediare(nu de alertă!) și reluarea slujbelor în interiorul lăcașelor de cult. Așa de pildă, în Austria, slujbele sunt permise mai demult, cu participarea a cel mult 70 de enoriași în biserici, cu respectarea distanțelor fizice și portul măștii de rigoare. PSD mai cere și redeschiderea restaurantelor, a teatrelor. În cazul în care Guvernul nu va face acest lucru, social-democrații vor veni cu un proiect de lege prin care să forțeze Guvernul Orban-PNL(minoritar!!!) să le deschidă.
STARE INTERMEDIARĂ! Guvernul LuCOVID ar mai vrea ca românii să mai stea sub restricții alte 30 de zile, dar PSD nu permite mai mult de 15 zile și vor o „stare intermediară”, nu de alertă!
ION PREDOȘANU
P.S. Luni, la Palatul Cotroceni, s-a reunit Guvernul PNL-Iohannis-Orban, cu o ciocnire între președintele României, Klaus Werner Iohannis, care dorește mărirea pensiilor de la 1 septembrie, și tripleta Orban-Cîțu-Alexandru care se opune! (Ion Predoșanu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here