C.S. Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu, la ceas de bilanţ

223

Finalul de an este moment de bilanţ pentru toată lumea. Clubul Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu a tras linie şi a sărbătorit performanţa printr-o premiere a celor mai buni sportivi ai anului 2018. Evenimentul a avut loc în seara zilei de 20 decembrie.

Anul 2018 a fost un an excepțional pentru sportivii C.S. Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu, ținând cont că au devenit învingători de la fiecare competiție.
Pentru clubul târgujian este un motiv de mândrie faptul că reușeşte, cu mari eforturi, desigur, să rămână un pilon de bază al karate-ului kyokushin din România. Şi pentru că performanţa merită sărbătorită cum se cuvine, conducerea Clublui Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu a premiat, la final de an, cei mai buni sportivi. „Ne bucurăm că ne aflăm alături de părinți, față de care mă înclin și pe care îi asigur de toată prețuirea mea. E o onoare deosebită să fim împreună în momente ca acestea, alături de o generație de sportivi care nu face altceva decât să arate că România nu are ambasadori mai buni în momentul de față decât sportivii români care fac performanță. Am ocazia să felicit pe toți sportivii clubului nostru, despre care rezultatele vorbesc de la sine: 17 medalii de aur, 23 de medalii de argint, 47 medalii de bronz. Vreau să le mulțumesc pentru performanțele obținute, care au adus din nou clubul nostru pe podium. De fiecare dată când se câștiga o medalie, suntem mândri că suntem români. Cu mult sacrificiu și resurse insuficiente. Știm că nu este ușor să ajungi la un asemenea nivel, dar munca și consecvența sunt atributele ce au dus la victorie.
Doresc să mulțumesc în mod deosebit celor care ne sprijină permanent și sunt alături de noi, și anume PĂRINȚII. Voi continua să fiu un partener în educația copiilor noștri și vă asigur de tot sprijinul meu, sincer și necondiționat, în spiritul artelor marțiale. Felicitări tuturor! Vă dorim SĂRBĂTORI FERICITE alături de cei dragi! OSU!”, a transmis sensei Dorin Dumitru.
Premierea sportivilor a avut loc în seara zilei de 20 decembrie, la un restaurant din Târgu-Jiu. Alături de ei s-au aflat şi copiii de la Complexul de Servicii Alternative la Protecţia Rezidenţială Gorj, care au venit însoţiţi de Gheorghe Milosteanu, şeful complexului.
Cum era de aşteptat, de la eveniment nu a lipsit nici Moş Crăciun, a cărui prezenţă i-a bucurat nespus pe copii.
Conducerea C.S. Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu sper ca 2019 să fie un an şi mai bun şi mai bogat în medalii şi, cu siguranţă, sportivii clubului vor dovedi şi în acest an că sunt foarte bine pregătiţi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here