Burse pentru tinerii muzicieni

615

Uniunea Muzicienilor Interpreţi din România (UNIMIR)  a lansat concursul pentru acordarea Burselor UNIMIR 2015-2016, destinate tinerilor muzicieni talentaţi, cu vârsta cuprinsă între 12 şi 24 ani, integraţi în sistemul de învăţământ din România. Cuantumul bursei lunare este de 100 EURO şi se acordă pentru o perioadă de zece luni, unui număr de şase tineri.

Potrivit unui comunicat al UNIMIR, principalul criteriu de selecţie constă în evaluarea datelor artistice ale candidatului în cadrul unui concurs şi relevanţa dosarului de înscriere.
Documentele de înscriere la concursul de atribuire a Burselor UNIMIR 2015-2016 se primesc până la data de 24 mai. Acestea vor fi evaluate până în data de 2 iunie, când vor fi anunţaţi concurenţii calificaţi.
Etapa finala a concursului se va desfăşura în data de 13 iunie, iar câştigătorii burselor vor fi anunţaţi în ziua următoare. UNIMIR este o organizaţie nonprofit şi nonguvernamentală, constituită prin asocierea liberă a personalităţilor care s-au distins în arta creaţiei interpretative prin activitate individuală de referinţă în plan naţional şi internaţional.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here