Burlan îi cere 200.000 de lei lui Bunoaica! Motivul: liderul de sindicat l-a reclamat

970

Daniel Burlan, membru al Directoratului CEO, l-a acționat, recent, în judecată pe liderul Sindicatului Solidaritatea 2013 de la Cariera Lupoaia, pe motiv că sindicalistul i-ar fi stricat imaginea respectivului. Burlan îi cere lui Nicu Bunoaica sumă de 200.000 de lei, drept daune morale, care, în opinia reclamantului, i-ar acoperi prejudiciul de imagine suferit.

Burlan îl acuza pe Bunoaica că a trimis o scrisoare la Ministerul Energiei, una la ALDE și alta Directoratului CEO prin care a avertizat oficialii că nu ar fi corect să-l promoveze pe acesta în vreo altă funcție de conducere la vârful companiei. Bunoaica făcea referire la suspendarea contractului lui Burlan din CEO, angajarea lui la o firmă privată aflată sub contract cu CEO și calitatea lui de inculpat în mai multe dosare penale. Liderul consideră însă aberant demersul lui Burlan care contestă tocmai rolul lui de lider sindical, obligațiile pe care le are față de membrii săi de sindicat, vrând, spune acesta, să impună presiune asupra acestuia pentru a-și închide gura. Este de notorietate că Burlan a purtat negocieri cu ALDE, dar și cu PNL în eventualitatea promovării sale în funcția de director general al companiei din Gorj.
Bunoaica spune că nu se teme de acțiunea lui Burlan și menționează chiar că va lupta ca viitorul director general al CEO să fie integru, să nu aibă legături cu firmele din companie, iar drepturile salariaților să fie, în continuare protejate. Dosarul se va judeca la Judecătoria Târgu-Jiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here