Boza și-a făcut bagajele și s-a mutat la Hotel Sara din Țicleni! A predat CEO una dintre cele două mașini de serviciu

4740

Sorinel Gheorghe Boza, fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, șomer după ce a fost revocat din funcția de membru al Directoratului companiei, a eliberat, după cele relatate de Gorjeanul în urmă cu o săptămână, locuința plătită din banii societății de stat. Este vorba despre vila de pe strada care duce spre Tismana, din Târgu-Jiu, pentru care CEO deconta lunar 500 de euro, și asta de câțiva ani. Boza a renunțat și la unul dintre bolizii companiei, folosit drept mașină de serviciu, dar a rămas, se pare, cu celălalt autoturism de care nu vrea să se despartă, deoarece încă dă târcoale companiei. A făcut-o, mai ales, ieri și azi, în căutare febrilă a unui loc de muncă.

Mai mult, Boza are nevoie de un mijloc de locomoție gratis care să îl ducă spre noua sa locuință, ocupată de vineri la Hotel Sara la Țicleni. Nu este un secret că hotelul aparține fostului lider ALDE Gorj, Dian Popescu, care a fraternizat cu toate partidele, ca să rămână într-o funcție publică în capitală. Ultimul loc de muncă al ex-senatorului Dian a fost de consilier al Ministrului Comunicațiilor, cel din urmă fiind pus în funcție de PSD.

Dian nu îl ajută gratis pe Boza, ci îi este dator, deoarece la Hotel Sara, CEO sub bagheta lui Sorinel Boza, a organizat mai multe serii de cursuri cu salariații societății care se finalizau cu câte un chef de chef.

Practic, Boza i-a plătit cazarea la Sara, anticipat lui Dian, dar nu din propriul buzunar, ci tot din pușculița CEO.

Se discută ca în vila ,,lui Boza,, să se mute Pătran Valentin, nou membru al Directoratului CEO, care ar intenționa să locuiască la Târgu-Jiu împreună cu familia. Pătran este din Severin și face naveta la CEO.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here