Boza se plimbă cu un bolid al SC TPSUD, aparținând afaceristului Sarcină! Firma care i-a pus bolidul la dispoziție fostului manager, abonată la banii CEO

2945

Sorinel Boza, rămas fără serviciul de la cârma Complexului Energetic Oltenia și fără privilegiile funcției(două mașini, șofer, secretară personală și o vilă de protocol), de luna trecută, face pe turistul, încă, în județul Gorj. La început de săptămână s-a oprit la Primăria Drăguțești și a coborât de la volanul unui Touareg argintiu, cu numerele de înmatriculare GJ 70 LYL. Interesant este că mașina nu apare în ultima declarație de avere a fostului boss din CEO, deși acesta trebuia, în maxim 15 zile de la finalul mandatului, să își declare ultimele venituri. În schimb, bolidul figurează în actele prestatorului TPSUD, care, coincidență !!!, a lucrat și lucrează cu Complexul Energetic Oltenia.

Firma afaceristului Nicu Sarcină, abonată la banii CEO, îi asigură transportul pe patru roți fostului manager al societății, deși respectivul nu lucrează în cadrul societății private.
Așa cum o face și Dian Popescu, asigurându-i lui Boza acoperiș deasupra capului la Hotelul Sara, în contul fostelor legături contractuale cu societatea de stat, așa, se pare, că face și Sarcină, punându-i la dispoziție fostului manager, o mașină a firmei sale.
Așteptăm să vedem însă dacă mașina apare în declarația de avere pe care Boza nu a depus-o încă la CEO, deși era obligat să facă asta în maxim 15 zile de la finalul mandatului. Mai că se face luna, iar Boza se face că uită de îndatoririle pe care le mai are față de companie, adică transparența, de aceeași boală suferind și în cei patru ani cât a condus societatea din Gorj.

ANI caută declarația de avere
Practic, prin această încălcare a legii de către Boza, ANI ar trebui să declanșeze o investigație serioasă cu privire la averea nedeclarată de fostul manager la finalul mandatului. De altfel, prin acest material de presă, ANI se poate însă autosesiza în acest caz. Menționăm că pe site-ul CEO, marți după-amiază, figurau, în schimb, declarațiile lui Dan Vasile și Ovidiu Bălăcescu, la rândul lor revocați din funcțiile deținute în Directorat.
Boza nepreocupat de declarație are timp însă de plimbări, și asta pentru că încă nu și-a găsit alt loc de muncă, ci așteaptă încă un semn de la CEO, în urma cererii de angajare depusă la companie. Luni, Boza a fost la Primăria Drăguțești, pe motiv că este cetățean de onoare al comunei, fiind primit de primarul PSD. Din păcate, instituția publică nu are niciun loc de muncă vacant pentru cetățeanul Boza.
A.STOICA

2 COMENTARII

  1. Pai cum sa nu ii mai intereseze si sa ramana indiferenti jurnalistii la acest caz si la acest personaj? Nu este incredibil sa vezi cum un om care a condus o societate de stat importana se preteaza la tot felul de pomeni, de josnicii? Face solicitari de angajare la societatea de unde a fost demis pentru un prejudiciu de 600 de milioane de lei si numeroase nereguli? Preda autoturismele de serviciu cu intrziere, vila de protocol, nu depune declaratia de avere la finalul mandatului asa cum ceilalti membrii ai directoratului au facut ?!! Umbla cu masini impumutate, mananca pe caiet neavand unde sa mai deconteze bonurile fiscale , solicita cazare in virtutea fostelor legaturi contractuale….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here