Boza, convocat la Ministerul Energiei

1090

Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, i-a convocat joi pe directorii companiilor energetice la o rundă de consultări, în contextul în care Guvernul României pregătește angajarea răspunderii pentru abrogarea prevederilor OUG 114.
„Este prima întâlnire de amploare pe care ministrul Virgil Popescu o organizează cu industriile aflate în portofoliul instituției pe care o conduce. Vor urma întâlniri sectoriale și cu directorii generali ai companiilor din respectivele ramuri industriale, pentru a identifica atât problemele legislative, cât și pe cele administrative, pe care le întâmpină”, anunță ministerul. În cadrul întâlnirii cu directorii companiilor energetice au fost abordate subiecte legate de funcționarea piețelor de energie electrică și gaze naturale, dar și legislația care reglementează sectorul energetic românesc, inclusiv OUG 114.
„Vreau să transmit un mesaj clar pentru toată lumea: Numai împreună putem face față problemelor din energie și numai împreună putem să ducem lucrurile mai departe”, a declarat ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here