Bogoi cere mai multă atenţie înainte de meciul cu Brăila

1161

Pandurii Târgu Jiu se pregăteşte pentru duelul de foc cu Dacia Unirea Brăila. Gorjenii au nevoie disperată de victorie după patru runde în care nu au cunoscut succesul în 2019. Deşi adversara formaţiei noastre se află într-o situaţie critică, antrenorul Adrian Bogoi a avertizat, din nou, că este un meci fără o favorită, iar clasamentul nu contează în aceste jocuri. De asemenea, antrenorul Pandurilor a făcut referire la fazele fixe, pe care defensiva trupei noastre nu le-a tratat cum se cuvine. ,,Nu ne interesează ce loc ocupă în clasament adversarele noastre. S-au făcut nişte modificări în pauza dintre tur şi retur. Uitaţi-vă la Metaloglobus câţi jucători a luat. S-au întărit. Noi trebuie să ne vedem doar de jocul nostru pentru că ştim greşelile pe care le-am făcut. La Constanţa, am luat gol din două faze fixe, două faze banale pe care puteam să le evităm. A fost un unsprezece metri absolut gratuit, pe care l-am oferit, şi un gol din corner. În retur am luat şase goluri din opt faze fixe, iar de când am început campionatul cred că 80% dintre goluri le-am luat din faze fixe”, a declarat Adrian Bogoi. Gabriel Dodoi ar putea fi indisponibil pentru restul sezonului, iar căpitanul Denis Brînzan nu poate fi folosit în partida din weekend. Portarul Mihai Cotolan este, de asemenea, suspendat. ,,Pe Dodoi nu o să contăm în acest meci şi nu ştiu dacă o să contăm până se termină campionatul. El e un jucător împrumutat. Brînzan şi Cotolan sunt suspendaţi. Nu există o favorită, dar sperăm să câştigăm meciul”, a mai spus antrenorul.

Vrea cel puţin 13 puncte
Adrian Bogoi îşi face şi calculele în ceea ce priveşte restul sezonului şi speră ca situaţia financiară de la club să se rezolve cât mai repede. ,,Avem 13 etape, dacă luăm câte un punct pe fiecare etapă ne salvăm de la retrogradare, calculele sunt simple. Cred că ne ajung, dacă nu, ne zbatem să luăm mai multe. Ştiam la ce ne-am înhămat încă de la începutul campionatului, dar, dacă ar fi să facem un plan, în perioada următoare, în primul rând, din punct de vedere financiar, cu o sumă foarte mică, săptămâna viitoare, toată lumea să fie adusă la zi. E cel mai important, pentru că sunt foarte mari restanţe. Apoi, această echipă să fie susţinută ca să-şi atingă obiectivul, care nu este unul simplu. Toate echipele de eşalon secund cheltuie foarte mulţi bani să rămână aici, începând de la 600-700 de mii de euro. Nu mai vorbesc că noi avem cel mai tânăr lot. Din punct de vedere sportiv, dacă s-au rezolvat aceste probleme financiare, încercăm să ne facem treaba până la sfârşit, iar echipa să rămână în Liga 2”, a afirmat tehnicianul Pandurilor. Bogoi îşi pune speranţele în acţiunea demarată de club în instanţă împotriva membrilor fondatori, chiar dacă banii întârzie să intre în vistieria Pandurilor din cauza unei intervenţii neaşteptate.
“Ştiu că la ultimul proces care a fost, a venit un individ Spartacus Mercedes (n.r. Napoleon Tudor Spartacus Iacov), şi s-a amânat procesul cu încă două sau trei luni de zile. Nu ştiu cine-i cheamă pe acolo, dar amânările acestea se răsfrâng asupra echipei. E un om care nu are nicio treabă cu Târgu-Jiul, a depus o contestaţie şi a amânat procesul. E incredibil ce se poate întâmpla în această ţară. Dar, mă rog, noi ne gândim la meciul de sâmbătă. Şi eu încerc să găsesc soluţii la echipă, am promovat şapte-opt jucători în cele patru meciuri, fotbalişti care nu au jucat în Liga a doua până acum”, a declarat principalul echipei.
Dacia Unirea Brăila (15 puncte) ocupă în acest moment locul 19 în clasament, penultimul. Pandurii, în schimb, ocupă poziţia a zecea (29 de puncte). Meciul va avea loc pe terenul sintetic din Târgu-Jiu, sâmbătă, de la ora 11.00.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here