Boeriu a promovat examenul de doctor în cadrul DSP Gorj! Un nou director, la Direcția de Sănătate Publică

3036

Marius Boeriu urmează să fie înlocuit din funcție în mai puțin de o săptămână, deoarece va ocupa postul pe care l-a promovat, recent, print-un concurs, susținut în cadrul DSP Gorj. Mai exact, Boeriu revine în medicină, în timp ce locul de la vârful DSP Gorj devine vacant. Pentru această funcție sunt vehiculați mai mulți potențiali directori, Carmen Ivanov, directorul adjunct al DSP Gorj, Tiberiu Tătaru-fostul director al Spitalului Județean de Urgență Gorj, precum și comisarul șef adjunct al CJPC Gorj, Mădălin Giurcău.

În maximum o săptămână, liderii PSD Gorj vor stabili care dintre cei trei social-democrați va fi susținut pentru promovarea în funcția de director al Direcției de Sănătate Publică Gorj.
Oricare dintre cei trei directori sunt abilitați să ocupe această funcție care implică responsabilitate și interes pentru sănătatea gorjenilor.
Carmen Ivanov conduce de peste 11 ani direcția economică a DSP Gorj, Tiberiu Tătaru a fost timp de trei ani director al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu și alți ani director la căminul de la Suseni, în timp ce Mădălin Giurcău conduce CJPC din 2011, fiind promovat, anul trecut, și la coordonarea activității la nivelul regiunii Oltenia.
Toți trei au fost văzuți la Conferința de alegeri a PSD Gorj din 3 martie, în cadrul căreia s-a numit noua conducere a organizației social-democrate.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here